REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iširusios grupės „The Libertines“ nariams siūlomi milijonai svarų už tai, kad šie atsikurtų per artėjančius britų muzikos festivalius, teigia Pete‘as Doherty.

REKLAMA
REKLAMA

Jam ir Carl‘ui Barat‘ui buvo pateikta visa eilė pasiūlymų, tačiau visus juos buvę grupės draugai atmetė.

REKLAMA

Pora naujos sutarties nepasirašo todėl, kad buvusi „Dirty Pretty Things“ žvaigždė nenori gadinti jųdviejų santykių.

„Mes turėjom keletą absurdiškų pasiūlymų, tokių kaip pasirodymas Reading‘o festivalyje“, šią savaitę Doherty pasakojo „NME“ žurnalistams.

„Na, 2 milijonai svarų už pasirodymą šiame festivalyje, vienas milijonas – už pasirodymą kitame... Aš sakiau – kodėl mums to nepadarius? Atkurkime seną gerą grupę. Tačiau jis (Barat‘as) pareiškė: „Mes turime būti draugais, negalime to daryti tik dėl pinigų“. Aš tuomet atsakiau – gerai, būkime draugais! Draugais, kurie eina į priekį kartu ir uždirba krūvas pinigų. Nes aš pats pinigų visai nebeturiu ir žinau, kad jam šiuo klausimu taip pat striuka“, pasakojo Pete‘as.

„The Libertines“ oficialiai iširo 2004-ųjų gruodį, tačiau vėliau Barat‘o ir Doherty santykiai atšilo - jie ne kartą vėl dalinosi viena scena.

Tiesa, galimo grupės atsikūrimo tikrai teks palaukti, nes kovo mėnesį pasirodys debiutinis Pete‘o Doherty albumas „Grace/Wastelands“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų