Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 700 mililitrų persikų (konservuoti)
- 750 gramų vištos filė
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek druskos (marinatui)
- 1/4 stiklinės aliejaus (marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas prieskonių (paukštienos -grill, marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas sulčių (nuo konservuotų persikų, marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplautą mėsą nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska. Dubenėlyje išmaišykite aliejų, persikų antpilą, sojų padažą ir prieskonius, pasūdykite pagal skonį. Sudėkite į marinatą viščiuko gabalėlius, pridenkite, įdėkite į šaldytuvą 3 val. Persikus supjaustykite. Mėsą išimkite iš marinato ir verkite ant iešmelių: paeiliui viščiuką ir persikus. Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 700 mililitrų persikų (konservuoti)
- 750 gramų vištos filė
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek druskos (marinatui)
- 1/4 stiklinės aliejaus (marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas prieskonių (paukštienos -grill, marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas sulčių (nuo konservuotų persikų, marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplautą mėsą nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska. Dubenėlyje išmaišykite aliejų, persikų antpilą, sojų padažą ir prieskonius, pasūdykite pagal skonį. Sudėkite į marinatą viščiuko gabalėlius, pridenkite, įdėkite į šaldytuvą 3 val. Persikus supjaustykite. Mėsą išimkite iš marinato ir verkite ant iešmelių: paeiliui viščiuką ir persikus. Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą