1 valgomasis šaukštas sulčių (nuo konservuotų persikų, marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplautą mėsą nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska. Dubenėlyje išmaišykite aliejų, persikų antpilą, sojų padažą ir prieskonius, pasūdykite pagal skonį. Sudėkite į marinatą viščiuko gabalėlius, pridenkite, įdėkite į šaldytuvą 3 val. Persikus supjaustykite. Mėsą išimkite iš marinato ir verkite ant iešmelių: paeiliui viščiuką ir persikus. Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu. Skanaus!
1 valgomasis šaukštas sulčių (nuo konservuotų persikų, marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplautą mėsą nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska. Dubenėlyje išmaišykite aliejų, persikų antpilą, sojų padažą ir prieskonius, pasūdykite pagal skonį. Sudėkite į marinatą viščiuko gabalėlius, pridenkite, įdėkite į šaldytuvą 3 val. Persikus supjaustykite. Mėsą išimkite iš marinato ir verkite ant iešmelių: paeiliui viščiuką ir persikus. Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu. Skanaus!