REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 mililitrų persikų (konservuoti)
  • 750 gramų vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (marinatui)
  • 1/4 stiklinės aliejaus (marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (paukštienos -grill, marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas sulčių (nuo konservuotų persikų, marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautą mėsą nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska. Dubenėlyje išmaišykite aliejų, persikų antpilą, sojų padažą ir prieskonius, pasūdykite pagal skonį. Sudėkite į marinatą viščiuko gabalėlius, pridenkite, įdėkite į šaldytuvą 3 val. Persikus supjaustykite. Mėsą išimkite iš marinato ir verkite ant iešmelių: paeiliui viščiuką ir persikus. Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu. Skanaus!

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 700 mililitrų persikų (konservuoti)
  • 750 gramų vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (marinatui)
  • 1/4 stiklinės aliejaus (marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (paukštienos -grill, marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas sulčių (nuo konservuotų persikų, marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautą mėsą nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska. Dubenėlyje išmaišykite aliejų, persikų antpilą, sojų padažą ir prieskonius, pasūdykite pagal skonį. Sudėkite į marinatą viščiuko gabalėlius, pridenkite, įdėkite į šaldytuvą 3 val. Persikus supjaustykite. Mėsą išimkite iš marinato ir verkite ant iešmelių: paeiliui viščiuką ir persikus. Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu. Skanaus!

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų