Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų špinatų (šaldyti/švieži)
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek pieno
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 75 gramai parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 75 gramai razinų
  • 1 vienetas mielių (pakelis)
  • 50 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus suberkite ant stalo.
    Ant miltų užberkite 1 šaukštelį druskos, sudėkite mieles, supilkite vandenį bei aliejų ir išminkykite tešlą.
    Iš tešlos suformuokite kamuolį, jį įdėkite į maišelį ir padėkite 2 val. į šaldytuvą.
    Atšaldytą tešlą iškočiokite į apvalius blynus.
    Susmulkintą svogūną pakepinkite keptuvėje su aliejumi.
    Apkepus svogūnai, nukelkite keptuvę nuo ugnies, sudėkite į ją susmulkintus špinatus, tarkuotus mocarela bei parmezano sūrius, razinas, paskaninkite druska bei pipirais ir viską gerai išmaišykite.
    Gautą mišinį sudėkite ant tešlos blynų, perlenkite kiekvieną blyną per pusę ir gražiai užspauskite tešlos kraštelius.
    Suformuotas picas sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos arba miltais pabarstytos kepimo skardos ir aptepkite pienu.
    Kepkite apie 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Vita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų špinatų (šaldyti/švieži)
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek pieno
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 75 gramai parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 75 gramai razinų
  • 1 vienetas mielių (pakelis)
  • 50 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus suberkite ant stalo.
    Ant miltų užberkite 1 šaukštelį druskos, sudėkite mieles, supilkite vandenį bei aliejų ir išminkykite tešlą.
    Iš tešlos suformuokite kamuolį, jį įdėkite į maišelį ir padėkite 2 val. į šaldytuvą.
    Atšaldytą tešlą iškočiokite į apvalius blynus.
    Susmulkintą svogūną pakepinkite keptuvėje su aliejumi.
    Apkepus svogūnai, nukelkite keptuvę nuo ugnies, sudėkite į ją susmulkintus špinatus, tarkuotus mocarela bei parmezano sūrius, razinas, paskaninkite druska bei pipirais ir viską gerai išmaišykite.
    Gautą mišinį sudėkite ant tešlos blynų, perlenkite kiekvieną blyną per pusę ir gražiai užspauskite tešlos kraštelius.
    Suformuotas picas sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos arba miltais pabarstytos kepimo skardos ir aptepkite pienu.
    Kepkite apie 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Vita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų