REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų cukraus
  • 150 gramų krakmolo
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 350 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą su cukrumi sukti iki purumo (kol nesijaus cukrus). Tada dėti po 1 kiaušinio trynį ir sukti, kol bus sudėti visi tryniai. Tada berti miltus, sumaišytus su krakmolu ir gerai išmaišyti.

    Kiaušinių baltymus labai gerai išplakti, sudėti į tešlą ir išmaišyti. Dėti grietinės tiek, kad tešla būtų rūgščios grietinės tirštumo. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, pilti keletą šaukštų tešlos ir plonai paskleisti. Kepti, kol gražiai pagels. Tada pilti kitą sluoksnį ir vėl kepti. Taip daryti, kol baigsis tešla.

    Iškepusį pyragą atvėsinti ir supjaustyti.

    ĮSIDĖMĖKITE:
    * Sviestas ir grietinė geriausia naminiai, nes pirktiniai su priedais.
    * Visi produktai turi būti vienodos temperatūros.
    * Kepti orkaitėje, kuri turi funkciją "kepimas iš viršaus".
    * Pjaustyti pravėsusį, bet ne visiškai atšalusį, nes labai trupės.

Autorius: irena-anirtic

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų cukraus
  • 150 gramų krakmolo
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 350 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą su cukrumi sukti iki purumo (kol nesijaus cukrus). Tada dėti po 1 kiaušinio trynį ir sukti, kol bus sudėti visi tryniai. Tada berti miltus, sumaišytus su krakmolu ir gerai išmaišyti.

    Kiaušinių baltymus labai gerai išplakti, sudėti į tešlą ir išmaišyti. Dėti grietinės tiek, kad tešla būtų rūgščios grietinės tirštumo. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, pilti keletą šaukštų tešlos ir plonai paskleisti. Kepti, kol gražiai pagels. Tada pilti kitą sluoksnį ir vėl kepti. Taip daryti, kol baigsis tešla.

    Iškepusį pyragą atvėsinti ir supjaustyti.

    ĮSIDĖMĖKITE:
    * Sviestas ir grietinė geriausia naminiai, nes pirktiniai su priedais.
    * Visi produktai turi būti vienodos temperatūros.
    * Kepti orkaitėje, kuri turi funkciją "kepimas iš viršaus".
    * Pjaustyti pravėsusį, bet ne visiškai atšalusį, nes labai trupės.

Autorius: irena-anirtic

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų