• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (rauginti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų (virtos)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų (raudoni)
  • 200 gramų jautienos (virta)
  • šiek tiek majonezo (arba grietinė)
  • šiek tiek perlinių kruopų
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Perlines kruopas perplauname šaltu vandeniu ir išverdame pasūdytame vandenyje. Išvirusias kruopas supilame į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų.
    Agurkus, svogūną, morkas ir jautieną supjaustome kubeliais.
    Dedame smulkintas petražolės, pipirus, majonezą ir išmaišome.
    Jei reikia dedame dar druskos.

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (rauginti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų (virtos)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų (raudoni)
  • 200 gramų jautienos (virta)
  • šiek tiek majonezo (arba grietinė)
  • šiek tiek perlinių kruopų
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Perlines kruopas perplauname šaltu vandeniu ir išverdame pasūdytame vandenyje. Išvirusias kruopas supilame į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų.
    Agurkus, svogūną, morkas ir jautieną supjaustome kubeliais.
    Dedame smulkintas petražolės, pipirus, majonezą ir išmaišome.
    Jei reikia dedame dar druskos.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų