Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.15 02:40 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (rauginti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų (virtos)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų (raudoni)
- 200 gramų jautienos (virta)
- šiek tiek majonezo (arba grietinė)
- šiek tiek perlinių kruopų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Perlines kruopas perplauname šaltu vandeniu ir išverdame pasūdytame vandenyje. Išvirusias kruopas supilame į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų.
Agurkus, svogūną, morkas ir jautieną supjaustome kubeliais.
Dedame smulkintas petražolės, pipirus, majonezą ir išmaišome.
Jei reikia dedame dar druskos.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (rauginti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų (virtos)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų (raudoni)
- 200 gramų jautienos (virta)
- šiek tiek majonezo (arba grietinė)
- šiek tiek perlinių kruopų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Perlines kruopas perplauname šaltu vandeniu ir išverdame pasūdytame vandenyje. Išvirusias kruopas supilame į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų.
Agurkus, svogūną, morkas ir jautieną supjaustome kubeliais.
Dedame smulkintas petražolės, pipirus, majonezą ir išmaišome.
Jei reikia dedame dar druskos.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą