Perlines kruopas perplauname šaltu vandeniu ir išverdame pasūdytame vandenyje. Išvirusias kruopas supilame į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų. Agurkus, svogūną, morkas ir jautieną supjaustome kubeliais. Dedame smulkintas petražolės, pipirus, majonezą ir išmaišome. Jei reikia dedame dar druskos.
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų (rauginti)
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų (virtos)
šiek tiek petražolių
1 vienetas svogūnų (raudoni)
200 gramų jautienos (virta)
šiek tiek majonezo (arba grietinė)
šiek tiek perlinių kruopų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Perlines kruopas perplauname šaltu vandeniu ir išverdame pasūdytame vandenyje. Išvirusias kruopas supilame į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų. Agurkus, svogūną, morkas ir jautieną supjaustome kubeliais. Dedame smulkintas petražolės, pipirus, majonezą ir išmaišome. Jei reikia dedame dar druskos.