Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (rauginti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų (virtos)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų (raudoni)
- 200 gramų jautienos (virta)
- šiek tiek majonezo (arba grietinė)
- šiek tiek perlinių kruopų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Perlines kruopas perplauname šaltu vandeniu ir išverdame pasūdytame vandenyje. Išvirusias kruopas supilame į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų.
Agurkus, svogūną, morkas ir jautieną supjaustome kubeliais.
Dedame smulkintas petražolės, pipirus, majonezą ir išmaišome.
Jei reikia dedame dar druskos.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (rauginti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų (virtos)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų (raudoni)
- 200 gramų jautienos (virta)
- šiek tiek majonezo (arba grietinė)
- šiek tiek perlinių kruopų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Perlines kruopas perplauname šaltu vandeniu ir išverdame pasūdytame vandenyje. Išvirusias kruopas supilame į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų.
Agurkus, svogūną, morkas ir jautieną supjaustome kubeliais.
Dedame smulkintas petražolės, pipirus, majonezą ir išmaišome.
Jei reikia dedame dar druskos.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą