Mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais, kad eitų verti ant iešmų, bet nebūtų per dideli ir iškeptų. Imbierą smulkiai sutarkuokite. Mėsą išmaišykite su imbieru, soja, aliejumi, kalendra, pipirais ir druska. Laikykite šaldytuve apie 6 valandas. Kepkite lauke, kepsninėje.
Gero apetito
Autorius: Ligita
INGREDIENTAI:
1 vienetas imbierų (4 cm gabaliukas)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas kalendrų
1.5 kilogramo kiaulės prandinės
6 valgomieji šaukštai sojos padažo
šiek tiek druskos
100 gramų aliejaus (saulėgrąžų)
šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais, kad eitų verti ant iešmų, bet nebūtų per dideli ir iškeptų. Imbierą smulkiai sutarkuokite. Mėsą išmaišykite su imbieru, soja, aliejumi, kalendra, pipirais ir druska. Laikykite šaldytuve apie 6 valandas. Kepkite lauke, kepsninėje.