• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas imbierų (4 cm gabaliukas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų
  • 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
  • 6 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų aliejaus (saulėgrąžų)
  • šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais, kad eitų verti ant iešmų, bet nebūtų per dideli ir iškeptų.
    Imbierą smulkiai sutarkuokite.
    Mėsą išmaišykite su imbieru, soja, aliejumi, kalendra, pipirais ir druska.
    Laikykite šaldytuve apie 6 valandas.
    Kepkite lauke, kepsninėje.

    Gero apetito

Autorius: Ligita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas imbierų (4 cm gabaliukas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų
  • 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
  • 6 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų aliejaus (saulėgrąžų)
  • šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais, kad eitų verti ant iešmų, bet nebūtų per dideli ir iškeptų.
    Imbierą smulkiai sutarkuokite.
    Mėsą išmaišykite su imbieru, soja, aliejumi, kalendra, pipirais ir druska.
    Laikykite šaldytuve apie 6 valandas.
    Kepkite lauke, kepsninėje.

    Gero apetito

Autorius: Ligita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų