Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 0.5 litro persikų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Reikės tiek persikų, kiek jų telpa 0,5 l stiklainyje.
    Šis receptas yra paprastas būdas panaudoti gėrybes, kurios dažniausiai lieka išgėrus kompotą.
    Mikseriu išplakite kiaušinius su cukrumi.
    Toliau plakdami supilkite miltus bei įpilkite aliejaus.
    Ištepkite formą sviestu.
    Sudėkite į kepimo formą persikų gabalėlius ir ant viršaus supilkite tešlą.
    Kepkite 20-30min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Naudojau persikus, kurie, kaip minėjau, liko išgėrus kompotą. Manau, šiam pyragui tinka bet kokie vaisiai (t. y. ir konservuoti, ir nekonservuoti), vistiek gaunasi labai skaniai.
    Skanaus!

Autorius: Aušra

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 0.5 litro persikų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Reikės tiek persikų, kiek jų telpa 0,5 l stiklainyje.
    Šis receptas yra paprastas būdas panaudoti gėrybes, kurios dažniausiai lieka išgėrus kompotą.
    Mikseriu išplakite kiaušinius su cukrumi.
    Toliau plakdami supilkite miltus bei įpilkite aliejaus.
    Ištepkite formą sviestu.
    Sudėkite į kepimo formą persikų gabalėlius ir ant viršaus supilkite tešlą.
    Kepkite 20-30min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Naudojau persikus, kurie, kaip minėjau, liko išgėrus kompotą. Manau, šiam pyragui tinka bet kokie vaisiai (t. y. ir konservuoti, ir nekonservuoti), vistiek gaunasi labai skaniai.
    Skanaus!

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų