Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų kiaulės šoninės
  • 6 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 vienetas rausvųjų svogūnų
  • 250 gramų miltai
  • 15 gramų mielių
  • 100 mililitrų vandens
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 žiupsneliai cukraus
  • 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 6 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 250 gramų sūris
  • 3 žiupsneliai žolelių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų kiaulės šoninės
  • 6 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 vienetas rausvųjų svogūnų
  • 250 gramų miltai
  • 15 gramų mielių
  • 100 mililitrų vandens
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 žiupsneliai cukraus
  • 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 6 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 250 gramų sūris
  • 3 žiupsneliai žolelių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenėlyje susmulkintas mieles supilkite drungną vandenį, suberkite cukrų ir druską. Maišykite, kol mielės ištirps.
  2. Įpilkite aliejaus ir gerai išmaišykite. Mielių ir aliejaus mišinį supilkite į miltus.
  3. Išminkius tešlą, pabarstykite ją miltais ir uždenkite rankšluosčiu. Palikite 2 valandoms, kad iškiltų.
  4. Iškočiojus plonai tešlą užtepkite pasiruošto pomidorų padažo ir užbarstykite tarkuoto sūrio.
  5. Dėti pjaustytą šoninę, pjaustytus svogūnus, grietinę, žoleles.
  6. Kepti 10 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Prieš pateikiant dar uždėti grietinės.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų