• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 6 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 kiaušinių
  • šiek tiek dešros
  • 3 agurkų (marinuoti)
  • šiek tiek sūris
  • 3 pomidorų pastos
  • 4 arbatiniai šaukšteliai pomidorų padažo
  • 4 arbatiniai šaukšteliai majonezo
  • šiek tiek žalumynų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 6 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 kiaušinių
  • šiek tiek dešros
  • 3 agurkų (marinuoti)
  • šiek tiek sūris
  • 3 pomidorų pastos
  • 4 arbatiniai šaukšteliai pomidorų padažo
  • 4 arbatiniai šaukšteliai majonezo
  • šiek tiek žalumynų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, majonezą (6 šaukštus)ir kiaušinius sudėti į indą gerai išmaišyti. Gauta masę supilti į skardą, kurioje paklotas sviestinis popierius. Ant šios tešlos dėti dešros (galima ir bet kokios kitos mėsos), marinuotų agurkų, pomidorų, žalumynų. Sumaišyti likusį majonezą ir pomidorų padažą ir užpilti ant viršaus. Galiausiai užbarstyti sūrio. Kepti 170 °C temperatūroje apie 15 min.

    Skanaus :)

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų