Morkas nulupkite, nuplaukite ir išvirkite. Sutrinkite.
Trintas morkas sumaišykite su manų kruopomis, berkite druskos ir pipirų. Maišykite iki vientisos masės. Jog būtų skystesnė tešla galima įpilti morkų nuoviro.
Formuokite blynus ir apkepkite iš abiejų pusių karštame aliejuje.
Skanaus :)
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
8 vienetai morkų (didelės)
1 stiklinė manų kruopų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nulupkite, nuplaukite ir išvirkite. Sutrinkite.
Trintas morkas sumaišykite su manų kruopomis, berkite druskos ir pipirų. Maišykite iki vientisos masės. Jog būtų skystesnė tešla galima įpilti morkų nuoviro.
Formuokite blynus ir apkepkite iš abiejų pusių karštame aliejuje.