Morkos sutarkuojamos, suveriama pusė cukraus ir maišoma, kol cukrus ištirps. Supilamas ištirpintas sviestas, prieskoniai, miltai (miltų reikia tiek, kad tešla būtų kaip bulvinių blynų) sumaišyti su kepimo milteliais, kiaušiniai, ištrinti su likusiu cukrumi. Masė gerai išmaišoma ir supilama į kepimo formą.
Kepama 40 minučių vidutinio karštumo orkaitėje.
Autorius: Barbora
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
600 gramų cukraus
šiek tiek gvazdikėlių
600 gramų morkų
3 vienetai kiaušinių
0.5 kilogramo kvietinių miltų
200 gramų sviesto
1 vienetas kepimo miltelių (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkos sutarkuojamos, suveriama pusė cukraus ir maišoma, kol cukrus ištirps. Supilamas ištirpintas sviestas, prieskoniai, miltai (miltų reikia tiek, kad tešla būtų kaip bulvinių blynų) sumaišyti su kepimo milteliais, kiaušiniai, ištrinti su likusiu cukrumi. Masė gerai išmaišoma ir supilama į kepimo formą.