Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 600 gramų cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 600 gramų morkų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 0.5 kilogramo kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • 1 vienetas kepimo miltelių (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkos sutarkuojamos, suveriama pusė cukraus ir maišoma, kol cukrus ištirps. Supilamas ištirpintas sviestas, prieskoniai, miltai (miltų reikia tiek, kad tešla būtų kaip bulvinių blynų) sumaišyti su kepimo milteliais, kiaušiniai, ištrinti su likusiu cukrumi. Masė gerai išmaišoma ir supilama į kepimo formą.

    Kepama 40 minučių vidutinio karštumo orkaitėje.

Autorius: Barbora

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 600 gramų cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 600 gramų morkų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 0.5 kilogramo kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • 1 vienetas kepimo miltelių (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkos sutarkuojamos, suveriama pusė cukraus ir maišoma, kol cukrus ištirps. Supilamas ištirpintas sviestas, prieskoniai, miltai (miltų reikia tiek, kad tešla būtų kaip bulvinių blynų) sumaišyti su kepimo milteliais, kiaušiniai, ištrinti su likusiu cukrumi. Masė gerai išmaišoma ir supilama į kepimo formą.

    Kepama 40 minučių vidutinio karštumo orkaitėje.

Autorius: Barbora

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų