REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš pieno, kiaušinio, miltų, šaukšto aliejaus ir žiupsnelio druskos išsikepti kuo plonesnius lietinius.

    Dažiniui išsivirti 5-6 bulves, išvirusias sutrinti, įdėti sviesto ir praskiesti virintu pienu iki kefyro tirštumo. Galima įdėti pakepintų svogūnų arba svogūnų su lašinukais.

    Blynai valgomi su karštu dažiniu. Blynai tinka ir atvėsę, ir karšti, kaip kam patinka.

Autorius: Zita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš pieno, kiaušinio, miltų, šaukšto aliejaus ir žiupsnelio druskos išsikepti kuo plonesnius lietinius.

    Dažiniui išsivirti 5-6 bulves, išvirusias sutrinti, įdėti sviesto ir praskiesti virintu pienu iki kefyro tirštumo. Galima įdėti pakepintų svogūnų arba svogūnų su lašinukais.

    Blynai valgomi su karštu dažiniu. Blynai tinka ir atvėsę, ir karšti, kaip kam patinka.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų