Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- šiek tiek pieno
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš pieno, kiaušinio, miltų, šaukšto aliejaus ir žiupsnelio druskos išsikepti kuo plonesnius lietinius.
Dažiniui išsivirti 5-6 bulves, išvirusias sutrinti, įdėti sviesto ir praskiesti virintu pienu iki kefyro tirštumo. Galima įdėti pakepintų svogūnų arba svogūnų su lašinukais.
Blynai valgomi su karštu dažiniu. Blynai tinka ir atvėsę, ir karšti, kaip kam patinka.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- šiek tiek pieno
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš pieno, kiaušinio, miltų, šaukšto aliejaus ir žiupsnelio druskos išsikepti kuo plonesnius lietinius.
Dažiniui išsivirti 5-6 bulves, išvirusias sutrinti, įdėti sviesto ir praskiesti virintu pienu iki kefyro tirštumo. Galima įdėti pakepintų svogūnų arba svogūnų su lašinukais.
Blynai valgomi su karštu dažiniu. Blynai tinka ir atvėsę, ir karšti, kaip kam patinka.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą