Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai aguonų
- 1 vienetas citrinų
- 6 vienetai mandarinų
- 1 vienetas svogūnų (baltas)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- 2 saujos gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aguonas užpilti karštu vandeniu.
Mandarinus padalinti skiltelėmis, nulupti odelę, supjaustyti.
Į salotinę sudėti rukolą, mandarinus, svogūno žiedus. Mandarinus šiek tiek paspaudyti su šakute, kad išsiskirtų truputis sulčių.
Nuo aguonų nupilti vandenį ir užberti ant salotų. Salotas apšlakstyti vienos citrinos sultimis, aliejumi, pasūdyti, įberti pipirų.
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai aguonų
- 1 vienetas citrinų
- 6 vienetai mandarinų
- 1 vienetas svogūnų (baltas)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- 2 saujos gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aguonas užpilti karštu vandeniu.
Mandarinus padalinti skiltelėmis, nulupti odelę, supjaustyti.
Į salotinę sudėti rukolą, mandarinus, svogūno žiedus. Mandarinus šiek tiek paspaudyti su šakute, kad išsiskirtų truputis sulčių.
Nuo aguonų nupilti vandenį ir užberti ant salotų. Salotas apšlakstyti vienos citrinos sultimis, aliejumi, pasūdyti, įberti pipirų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą