INGREDIENTAI:
  -   30 gramų   alyvuogių (be kauliukų) 
  -   šiek tiek   bazilikų (lapeliai) 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
  -   40 gramų   paprikų 
  -   4 valgomieji šaukštai   alyvuogių aliejaus 
  -   60 gramų   makaronų 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   50 gramų   sūris 
  -   1/4 arbatinio šaukštelio   provanso žolelių 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Spiralinius įvairiaspalvius makaronus išvirti taip, kad būtų kietoki. Perplauti su šaltu vandeniu, kad būtų nesulipę.
 Paprikas ir sūrį supjaustyti smulkiais kubeliais.
 Alyvuoges supjaustyti mažais žiedeliais.
 Viską sumaišyti, užpilti aliejumi, pasūdyti, apibarstyti Provanso prieskoninėmis žolelėmis, pipirais (daugiau nei paprastai). Galima įspausti česnako, papuošti baziliko lapeliais.   
    Autorius: Marija 
     REKLAMA