Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • šiek tiek mairūnų
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek muskato
  • 1 vienetas petražolių
  • 1 vienetas salierų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 1 kilogramas lynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lynas išvalomas, perpjaunamas išilgai pusiau, išimami kaulai, nukerpama uodega ir pelekai. Supjaustytas, apibarstytas maltais prieskoniais ir miltais, lynas kepamas aliejuje. Daržovės supjaustomos, pakepinamos ir troškinamos, kol suminkštėja. Į jas sudedama žuvis, supilama grietinė, suberiami prieskoniai. Dar truputį viskas patroškinama ir tiekiama.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų