REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek sojos (paplotėliai, pakuotė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė baltojo vyno (pusiau sausas)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 0.5 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
  • šiek tiek citrinpipirių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sojos paplotėlius užpilkite karštu sultiniu ir mirkykite apie 20 min.
    Tada juos apšlakstykite šviesiu sojos padažu, užberkite 2 cukraus šaukštus, krakmolą ir gerai išmaišę, palikite marinuotis bent 15 min.
    Svogūnus su česnakais smulkiai supjaustykite, sudėkite į įkaitintą aliejų ir kepinkite maždaug 10 sekundžių maišydami ant karštos ugnies.
    Sudėkite juostelėmis pjaustytus pasimarinavusius sojos paplotėlių gabalėlius ir maišydami kepinkite maždaug 1 min, tuomet supilkite sultinį.
    Dar minutę maišydami patroškinkite, supilkite vyną ir dabar trošlinkite tol, kol skysčio sumažės perpus.
    Dėkite juostelėmis supjaustytą papriką, austrių padažą, citrinpipirių truputėlį, maišykite ir po 1-2 minučių išjunkite ugnį.
    Valgykite su biriai išvirtais ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek sojos (paplotėliai, pakuotė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė baltojo vyno (pusiau sausas)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 0.5 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
  • šiek tiek citrinpipirių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sojos paplotėlius užpilkite karštu sultiniu ir mirkykite apie 20 min.
    Tada juos apšlakstykite šviesiu sojos padažu, užberkite 2 cukraus šaukštus, krakmolą ir gerai išmaišę, palikite marinuotis bent 15 min.
    Svogūnus su česnakais smulkiai supjaustykite, sudėkite į įkaitintą aliejų ir kepinkite maždaug 10 sekundžių maišydami ant karštos ugnies.
    Sudėkite juostelėmis pjaustytus pasimarinavusius sojos paplotėlių gabalėlius ir maišydami kepinkite maždaug 1 min, tuomet supilkite sultinį.
    Dar minutę maišydami patroškinkite, supilkite vyną ir dabar trošlinkite tol, kol skysčio sumažės perpus.
    Dėkite juostelėmis supjaustytą papriką, austrių padažą, citrinpipirių truputėlį, maišykite ir po 1-2 minučių išjunkite ugnį.
    Valgykite su biriai išvirtais ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų