REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek baltojo vyno
  • šiek tiek kalmarų
  • šiek tiek kalmarų (rasalas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viskas pilama iš akies ir pagal skonį.
    Kalmarą nuplaukite ir valykite po tekančiu vandeniu.
    Atsargiai išimkite maišelį su rasalu ir akis.
    Įkaitinkite keptuvę su dviem šaukštais alyvuogių aliejaus, įdėkite neluptas česnako skilteles, lauro lapelius, visą kalmarą ir uždenkite dangčiu.
    Ant stiprios ugnies jis turėtų kepti iki 5 minučių.
    Su mediniu smaigtuku patikrinkite ar kalmaras minkštas, ir, jeigu taip, išleiskite į keptuvę kalmaro rasalą ir įpilkite maždaug stiklinę balto vyno.
    Patroškinkite keletą minučių ir baigta.
    Į lėkštę sudėkite visą keptuvės turinį ir pabarstykite stambia druska.
    Kalmaras valgomas be bulvių ir su padažu, kuris pasilieka keptuvėje.
    Dažniausiai tokie patiekalai valgomi su balta duona.
    Labai skanu ir greita!

Autorius: Marina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek baltojo vyno
  • šiek tiek kalmarų
  • šiek tiek kalmarų (rasalas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viskas pilama iš akies ir pagal skonį.
    Kalmarą nuplaukite ir valykite po tekančiu vandeniu.
    Atsargiai išimkite maišelį su rasalu ir akis.
    Įkaitinkite keptuvę su dviem šaukštais alyvuogių aliejaus, įdėkite neluptas česnako skilteles, lauro lapelius, visą kalmarą ir uždenkite dangčiu.
    Ant stiprios ugnies jis turėtų kepti iki 5 minučių.
    Su mediniu smaigtuku patikrinkite ar kalmaras minkštas, ir, jeigu taip, išleiskite į keptuvę kalmaro rasalą ir įpilkite maždaug stiklinę balto vyno.
    Patroškinkite keletą minučių ir baigta.
    Į lėkštę sudėkite visą keptuvės turinį ir pabarstykite stambia druska.
    Kalmaras valgomas be bulvių ir su padažu, kuris pasilieka keptuvėje.
    Dažniausiai tokie patiekalai valgomi su balta duona.
    Labai skanu ir greita!

Autorius: Marina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų