• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos (milteliai)
  • 100 gramų lazdyno reišutų
  • 7 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų juodojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Elektriniu plaktuvu plakite 4 kiaušinius ir 3 kiaušinių trynius su cukraus pudra, kol gausis vientisa puri masė.
    Toliau po truputi plakdami suberkite su kakava nusijotus miltus.
    Atskirai iki standžių putų išplakite likusius 3 kiaušinių baltymus ir atsargiai juos sumaišykite su tešla.
    Pilkite tešlą ant kepimo popieriumi išklotos pailgos skardos ir viršų išlyginkite mentele.
    Šaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite, kol pyragas taps elastingas.
    Ištraukite iš orkaitės ir leiskite visiškai atvėsti.
    Papuošimui ištirpinkite juodąjį šokoladą ir storesniu sluoksniu užliekite ant pyrago.
    Apibarstykite susmulkintais lazdyno riešutais.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos (milteliai)
  • 100 gramų lazdyno reišutų
  • 7 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų juodojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Elektriniu plaktuvu plakite 4 kiaušinius ir 3 kiaušinių trynius su cukraus pudra, kol gausis vientisa puri masė.
    Toliau po truputi plakdami suberkite su kakava nusijotus miltus.
    Atskirai iki standžių putų išplakite likusius 3 kiaušinių baltymus ir atsargiai juos sumaišykite su tešla.
    Pilkite tešlą ant kepimo popieriumi išklotos pailgos skardos ir viršų išlyginkite mentele.
    Šaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite, kol pyragas taps elastingas.
    Ištraukite iš orkaitės ir leiskite visiškai atvėsti.
    Papuošimui ištirpinkite juodąjį šokoladą ir storesniu sluoksniu užliekite ant pyrago.
    Apibarstykite susmulkintais lazdyno riešutais.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų