Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės perlinių kruopų
  • 3 vienetai bulvių
  • 2 vienetai salierų (sriebai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek grybų (švieži)
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek grietinės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės perlinių kruopų
  • 3 vienetai bulvių
  • 2 vienetai salierų (sriebai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek grybų (švieži)
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek grietinės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Perlines kruopas užmerkti šaltu vandeniu ir palikti per nakt. Tada per sietą jas perplauti ir užvirti kartu su visais prieskoniais. Grybus pakepinkite aliejuje arba svieste kartu su svogūnais, o apkepus sudėti į sriubą. Virti apie vanalndą ir patiekti su grietine ir smulkintais svogūno laiškais.

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų