Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 300 gramų miltai
  • 200 mililitrų kefyro
  • 50 mililitrų vandens
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis bazilikų
  • Kepimui:
  • 400 mililitrų aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 300 gramų miltai
  • 200 mililitrų kefyro
  • 50 mililitrų vandens
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis bazilikų
  • Kepimui:
  • 400 mililitrų aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kefyrą, kiaušinį ir miltus sumaišyti (miltų tiek, kad tešla tiktų minkyti).
  2. Maltą kiaulieną sumaišyti su druska ir prieskoniais, užplikyti verdančiu vandeniu, dar kartą gerai išmaišius padėti šaltai maždaug 1 valandai.
  3. Vėliau gaminti čeburekus, kraštelius užspaudžiant šakute.
  4. Virti aliejuje. Skanaus:)

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų