Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 litro obuolių sulčių
  • 2 kilogramai burokėlių (su koteliais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nupjaukite nuo burokėlių kotelius ir išvirkite. Sutarkuokite juos, supjaustykite kotelius, viską dėkite į puodą, įpilkite obuolių sulčių ir virkite apie 10 min. Sudėkite į iškaitintus stiklainius ir uždarykite dangteliais

Autorius: marija

INGREDIENTAI:

  • 0.5 litro obuolių sulčių
  • 2 kilogramai burokėlių (su koteliais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nupjaukite nuo burokėlių kotelius ir išvirkite. Sutarkuokite juos, supjaustykite kotelius, viską dėkite į puodą, įpilkite obuolių sulčių ir virkite apie 10 min. Sudėkite į iškaitintus stiklainius ir uždarykite dangteliais

Autorius: marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų