Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 150 gramų cukraus
- 600 gramų kvietinių miltų
- 300 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 140 gramų sviesto
- 25 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į pašildytą pieną sudėti mieles, cukrų (100 g) ir palikti keletui minučių.
Po to suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą.
Baigiant minkyti, supilti ištirpintą šviesą (100 g).
Užminkytą tešlą pastatyti 30-50 min. šiltoje patalpoje, kad tešla pakiltų.
Paruoštą tešlą iškočioti 5-6 mm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi, sumaišytu su cinamonu, ir suvynioti vyniotinį.
Vyniotinį supjaustyti 4-5 cm pločio bandelėmis, per vidurį pirštu įspausti ir sudėti į skardas.
20-30 min. Pastatyti šiltoje patalpoje, kad pakiltų.
Kepti 10-15 min. 230-240 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 150 gramų cukraus
- 600 gramų kvietinių miltų
- 300 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 140 gramų sviesto
- 25 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į pašildytą pieną sudėti mieles, cukrų (100 g) ir palikti keletui minučių.
Po to suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą.
Baigiant minkyti, supilti ištirpintą šviesą (100 g).
Užminkytą tešlą pastatyti 30-50 min. šiltoje patalpoje, kad tešla pakiltų.
Paruoštą tešlą iškočioti 5-6 mm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi, sumaišytu su cinamonu, ir suvynioti vyniotinį.
Vyniotinį supjaustyti 4-5 cm pločio bandelėmis, per vidurį pirštu įspausti ir sudėti į skardas.
20-30 min. Pastatyti šiltoje patalpoje, kad pakiltų.
Kepti 10-15 min. 230-240 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą