REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vagiliauti mėgstanti lapė surinko įspūdingą daugiau nei 100 batų kolekciją – panašu, kad labiausiai jai patinka „kroksai“.

Vagiliauti mėgstanti lapė surinko įspūdingą daugiau nei 100 batų kolekciją – panašu, kad labiausiai jai patinka „kroksai“.

REKLAMA

Savo kolekciją lapė slėpė jau daugelį savaičių – ligi šiol niekas jos nebuvo aptikęs. Kolekciją sudaro visas spektras įvairiausių batų – „flipflopų“ iki „kroksų“ bei įvairių sandalų ir sportbačių. Šis atradimas padarytas po to, kai Berlyno Zehlendorfo rajono gyventojai pastebėjo, kad vis dingsta jų batai – galiausiai buvo rasta kaltininkė. 

Zehlendorfe gyvenantis Christianas Meyeris apie savo dingusį batą parašė vietos bendruomenės Feisbuko grupėje. Jis buvo labai supykęs, nes dingęs batas buvo visiškai naujas, brangus sportinis batelis. Ch. Meyeris greitai išsiaiškino, kad jis toks – ne vienas. Toje pačioje grupėje jam kažkas patarė, kur galėtų slėptis lapė, o vėliau jis pats gatvėje pamatė lapę, įsikandusią du „flipflopus“, praneša „Tagesspiegel Checkpoint“.

Po kelių dienų Ch. Meyeris pasekė lapę į miškelį, kuriame visą valandą per tankmę šliaužė pažeme, kol pasiekė lapės slėptuvę. Galiausiai jis atrado 100 batų kolekciją – deja, jų tarpe jo brangaus sportbačio nebuvo. Nors jam pačiam nepasisekė, manoma, kad keletas truputį apkramtytų, bet šiaip sveikų batų buvo grąžinti jų šeimininkams, rašoma unilad.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Apie šią neeilinę situaciją žmonės kalbėjosi socialiniuose tinkluose. Vienas žmogus komentavo: „Panašu, kad lapei patinka „kroksai“.“ Kitas žmogus pridūrė, kad turbūt šiuos batus gaminanti kompanija jau ruošia reklaminį vaizdo įrašą ir kad lapė turėtų už jį gauti atlyginimą, nes tokią reklamą tikrai visi žiūrėtų.

Kiti svarstė, gal lapė norėjo atidaryti dėvėtų batų parduotuvę – tai paaiškintų, kur dingo Ch. Meyerio brangus batas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų