REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijomis prognozėmis. Sužinokite, kas jūsų laukia ateinančią savaitę. 

Kaip ir kiekvieną sekmadienį dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijomis prognozėmis. Sužinokite, kas jūsų laukia ateinančią savaitę. 

REKLAMA

Avinas. Vidinė būsena gali būti sunkoka – suveltos emocijos gali provokuoti ne visai tokius veiksmus, kokių reikėtų, ypač viršininkų, vadovų atžvilgiu. Kita vertus, nuo įtampos galima pasitraukti į namus, kuriuos kurti dabar metas labai palankus ir į smagias pramogas, kurių dabar irgi gali būti.

Jautis. Pasikeis vidinė būsena – bruzdesio, kalbų, lėkimo bus mažiau, o noro dažniau pabūti su savimi, net ne pagalvoti, o pamėginti pajausti kaip viskas turi būti – daugiau. Kartu dabar yra palankus metas užsiimti savo namais, šeimos namais, lankyti giminaičius ir pan.

Dvyniai. Pasidarys svarbu ne kokie esate, o kokios naudos galima gauti. Prasideda palankus metas rūpintis piniginiais, turtiniais reikalais, galbūt pradėti kokią nors taupymo programą. Taip pat dabar bus daug progų bendrauti, plėsti akiratį. Sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Savaitės pradžioje tvarkyti dalykinius reikalus bus beveik neįmanoma, bet kliūtys greitai pasitrauks. Maža to, tapsite jausmingesni, o vidinis žavesys vis labiau stiprės ir darys puikų įspūdį aplinkiniams. Be to, dabar gali lydėti didelė sėkmė tvarkant piniginius reikalus.

REKLAMA

Liūtas. Būsite energingi, veiklūs, linkę bendrauti, greitai ir su nauda sau tvarkysite dalykinius, ypač piniginius reikalus, be to, bus lengva būti lyderiu artimų draugų tarpe. Su kelionėmis susiję aplinkybės savaitės pradžioje gali atrodyti nekaip, pabaigoje – jau daug geriau.

Mergelė. Pirmadienis visais (ar bet kokiais) atžvilgiais gali būti sunkus, todėl nieko neprarasite, jeigu tuo metu ir niekur neskubėsite – nei spręsti, nei daryti. Vėliau viskas labai greitai ims gerėti. Maloniai nudžiuginti gali artimi draugai, bendra veikla su jais.

Svarstyklės. Darbe, profesijos srityje sunki gali būti savaitės pradžia, bet vėliau tikėtinos labai malonios permainos. Su kliūtimis gali susidurti ir tvarkantys juridinius, teisinius reikalus. Tačiau labai maloniai nudžiuginti gali artimi draugai, bendraminčiai, bendra veikla su jais.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Tikėtina, kad daugės darbo darbe, profesijos srityje. Vyraus nedideli darbai ir greitai sutvarkomi reikalai, tačiau suktis reikės greitai. Kita vertus, kliūčių neturėtų būti, todėl viską spėsite. Nenorintiems dirbti dabar prasideda labai palankus metas smagiai kelionei – pasilepinti pavyktų puikiai.

Šaulys. Darbe darbo ne per daugiausia, namie – įprasta tvarka, todėl laikas labiau tinkamas vasaros atostogoms nei kitai veiklai. Iš tiesų laikas palankus ir kelionei, ypač pažintinei, bet  sėkmė lydės ir palaikančius dalykinius ryšius su užsieniu. Renkantis vasaros pramogas verta pagalvoti ir apie finansinę jų pusę.

Ožiaragis. Mintis, kad namie viskas turi būti taip, kaip turi būti yra teisinga, tačiau ją įgyvendinant labai praverstų apgalvoti būdus kaip tą daryti – ypač pirmoje savaitės pusėje. Kita vertus, dabar labai nudžiuginti gali asmeniniai santykiai su kai kuriais asmenimis, juos puoselėti metas labai geras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis. Darbe darbo ne per daugiausia, vasaros pramogos arba pasibaigs, arba nusibos, todėl reikės pamažu grįžti į kasdienybę – nedidelių darbų, tokio pat masto pareigų pasaulį. Bet jis neturėtų varginti. Labai geras metas puoselėti asmeninius ryšius su svarbiais jums žmonėmis arba žmogumi.

Žuvys. Nedidelių darbų, kuriuos reikės pareigingai atlikti, tikrai nestigs, tačiau jie ir nevargins. Geras metas rūpintis sveikatos klausimais. Tai, kad rūpi piniginiai reikalai dabar yra natūralu, bet apdairumas šiuo metu irgi labai praverstų – kai kada nieko nedaryti yra naudingiau. Prasideda labai smagių ir šaunių vasaros pramogų metas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų