„Tikriausiai prieš Velykas daugelis turi nemažai virtų kiaušinių, tad siūlau šventėms pasigaminti skanią ir sočią mišrainę su kiaušiniais ir rūkyta vištiena”, – rekomenduoja Jurgita.

Mišrainė (Nuotr. Jurgittos receptai)

Mišrainė (Nuotr. Jurgittos receptai)

Reikės: 150 gr. rūkytos vištienos (aš naudojau šlaunelę); 2 kietai virtų kiaušinių (galima daugiau); 7 cm. poro; 5 v.š. konservuotų žirnelių; 5 v.š. konservuotų kukurūzų; 3 v.š. majonezo; 2 v.š. jogurto be priedų; druskos, pipirų.

GAMINIMAS

Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais. Porą susmulkiname griežinėliais. Kiaušinius supjaustome kubeliais, vieną galima palikti papuošimui.

Beriame žirnelius ir kukurūzus, druskos, pipirų. Dedame majonezą, sumaišytą su jogurtu (aš jogurto neturėjau, tad naudojau grietinę). Skanaus!

Šaltinis: Jurgittos receptai

Valgytoja
2020-04-03 15:27:41
Nieko naujo, visa tai seniai žinoma. Kas netingi tas pačias mišraines perrašynėja:(
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
Gita 2020-04-04 23:16:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Skanu turėtų būti. Būtinai gaminsiu. Baikit su savo žiauriais komentarais   ATSAKYTI
EGIDIJUS 2020-04-04 00:41:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Gal viena karta gana su savo tais durnais receptukais,jeigu neturi kuo uzsiimti tai galva i siena padauzyk-turetu palengveti   ATSAKYTI
Mama 2020-04-03 18:11:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Mišrainė kaloringa ir neįdomi, o virtų kiaušinių lieka po velykų, o ne prieš..   ATSAKYTI
Valgytoja 2020-04-03 15:27:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nieko naujo, visa tai seniai žinoma. Kas netingi tas pačias mišraines perrašynėja:(   ATSAKYTI
Valgytoja 2020-04-03 15:27:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nieko naujo, visa tai seniai žinoma. Kas netingi tas pačias mišraines perrašynėja:(   ATSAKYTI

Top Video

TV3 Žinios. Narkevičius – vėl įvykių sūkuryje: Trakų rajone sustabdytas keliuko remontas kelia daug klausimų
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Narkevičius – vėl įvykių sūkuryje: Trakų rajone sustabdytas keliuko remontas kelia daug klausimų
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Skaičiai gąsdina: per karantiną 11400 į septintą dešimtį įkopusių asmenų neteko darbo
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Žada masinį tyrimą dėl Covid-19: aiškinsis, kokį imunitetą sugebėjome įgyti
DABAR RODOMA
Farai. Klaipėdoje BMW lėkė tarsi viesulas: taranavo automobilį ir išrovė medį
DABAR RODOMA
„Pasikalbėkim #IŠNAMŲ“ su Zuokiene apie savanorystę COVID-19 židinyje ir nemalonų vyro akibrokštą
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Nausėda gimtadienį sutiko Nidoje, keturių žvaigždučių viešbutyje
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Lietuvoje savaitgalį – susirgimų koronavirusu šuolis
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Egzaminai prasidės birželio 22 d.: aiškėja tvarka, kaip jie vyks
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Koronaviruso židiniai plečiasi globos namuose: sergančiųjų daugėja Antaviliuose, Širvintose
DABAR RODOMA
Vilniaus centre užpultas Anušauskas su žmona: ieško kaltininko
REKLAMA
Rauginti pomidorai (Nuotr. Gamink su Audrone)
„Aš labai mėgstu silpnai raugtas ar marinuotas daržoves ir kai turiu jų daugiau, būtinai užraugiu. Nesenai puslapyje publikavau greitai raugtų agurkų receptą, tad šiandien ...
Užkandžiai ir patiekalai gardžiai iškylai gamtoje (nuotr. Organizatorių)
Kas gali būti geriau už iškylą gamtoje? Tik iškyla su puikiu maistu! Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“ virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius ...
Šaltibarščiai (Nuotr. Ritos receptai)
„Visa šaltibarščių sėkmė priklauso nuo kefyro ir burokėlių kokybės. Šaltibarčius gaminu ir su marinuotais, ir su virtais burokėliais. Jeigu naudoju virtus burokėlius, ...
Jautienos troškinys (Nuotr. Samčio užrašai)
„Šiandien aš dalinuosi sočiu, aštriu ir labai skaniu jautienos troškiniu“, – sako tinklaraštininkė Odeta. Reikės: 2 šaukštai alyvuogių aliejaus; 1 kg jautienos; 200 g ...
Lašišos kotletukai
Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“, nuostabiais žiedais nusėtoje lauko virtuvėje šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pademonstravo kaip išsivirti tobulą ...
REKLAMA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų