Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio pietums ar vakarienei norite nustebinti savo šeimą gardžiu patiekalu? Tuomet siūlome pasinaudoti šiuo tinklaraštininkės Rasos receptu, kuris tikrai patiks visai šeimai. „Labai skanu“, – patikina recepto autorė.

Trečiadienio pietums ar vakarienei norite nustebinti savo šeimą gardžiu patiekalu? Tuomet siūlome pasinaudoti šiuo tinklaraštininkės Rasos receptu, kuris tikrai patiks visai šeimai. „Labai skanu“, – patikina recepto autorė.

REKLAMA

Reikės: Vištienos krūtinėlės 500 g; Žiedinių kopūstų – 300 g; Paprikos 1 vnt.; Fermentinio sūrio 7080 g; Kiaušinių 2 vnt.; Grietinės 3 šaukštai; Miltų 2 šaukštai; Bulvių krakmolo 1 šaukštas; Svogūnų laiškų, petražolių; Druskos ir pipirų pagal skonį.

GAMINIMAS

Vištienos filė ir papriką supjaustykite mažais kubeliais. Žiedinius kopūstus padalinkite žiedynais, sudėkite į užvirusį, pasūdytą vandenį ir virkite 5 min.

REKLAMA
REKLAMA

Atvėsusius žiedynus susmulkinkite.Pridėkite pjaustytų žalumynų-svogūnų laiškų ir petražolių, tarkuoto sūrio, grietinės, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir bulvių krakmolą, paskaninkite druska, pipirais.

REKLAMA

Viską gerai išmaišykite, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Sudrėkinkite rankas šaltu vandeniu ir formuokite vidutinio dydžio kotletukus. Kepkite įkaitintame aliejuje po 3-4 min. iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.Iškepusius kepsnelius sudėkite į puodą, uždenkite ir leiskite pastovėti 5 min.

Šaltinis: Rasos virtuvės užrašai 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų