Niekada neatsibostantys bulviniai blynai: apsilaižysite pirštelius

„Bulviniai blynai niekada nepabostantis patiekalas. Mano pamėgtas būdas – tarkuoti per smulkią burokinę tarką, kas blynams priduoda papildomo traškumo. O įdėjus papildomų ingredientų, tikrai niekada neprašausite pro šalį“, – sako recepto autorė Edita.

Bulviniai blynai (Nuotr. Oditėlės blogas)

2 porcijoms: 1 kg nuskustų bulvių; 200 g mėgstamos mėsos file; 2 kiaušinių; 1 a.š. džiovintų krapų; 1 a.š. džiovintų česnakų; druskos; padažui: 3 v.š. majonezo; 3 a.š. maltų krienų; žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų.

GAMINIMAS

Bulves sutarkuokite per smulkią burokinę tarką ir būtinai rankomis nuspauskite skystį nuo jų.

Į dubenį dėkite tarkuotas bulves, smulkiai supjaustytą triušieną, išplaktus kiaušinius, krapus, česnaką, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.

Kepkite blynus keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Padažui sumaišykite visus išvardintus ingridientus dubenėlyje. Iškeptus blynus patiekite su padažu.

Šaltinis: Oditėlės blogas


Rašyti komentarą...
M
Mari
2019-11-12 20:04:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nu kam reikia laižyti pirštus, galima paprastai mėgautis skaniu patiekalu
Atsakyti
0

6
666
2019-11-13 08:52:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
Geriau patarkite,kaip pasidaryti kava. Niekaip nesigauna man. Girdejau,kad reikia verdancio vandens. Bet kur jo gauti?!
Atsakyti
-4

R
Rolis
2019-11-12 20:12:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nu jau pasaka ne blynai
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (7)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų