REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Rytą turėtumėte neblogai tvarkyti reikalus, tik reikia būti atidiems, pastebėti smulkmenas. Vakare nesivelkite į reikalus su užsispyrusiais teisuoliais, nes gali susikomplikuoti jūsų santykiai su aplinkiniais.

Tauras Galimos prieštaringos situacijos, kai bus sudėtinga teisingai pasirinkti ir pasielgti. Turbūt teks derintis prie aplinkybių ir kitų žmonių reikalavimų, poreikių.

Dvyniai Išryškės mažiau pastebimos jūsų savybės. Tikriausiai tai bus vienaip ar kitaip įvertinta. Nesitikėkite gauti daugiau nei esate nusipelnę.

Vėžys Gana produktyvus rytas. Verta imtis naujų sumanymų. Derėtų šiek tiek pakeisti įvaizdį ir pakoreguoti savo elgesį, ypač jei jaučiatės nepakankamai populiarūs ir gerbiami.

Liūtas Rimtas pokalbis su sąžiningu, veikliu žmogumi padės išspręsti kai kurias problemas. Daugiausia pastangų bus nukreipta į profesinį tobulėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Priešpiet netrūks energijos, noro spręsti asmenines problemas, skirti pasimatymus. Tačiau nestabilūs jausmai, o ypač pavydas gali sugadinti santykius. Vakaras nepalankus nuotykiams.

REKLAMA

Svarstyklės Nesibaigianti gėrio ir blogio kova. Ši diena bus sėkminga tik tuo atveju, jei mokėsite suderinti blaivų protą su intuicija. Stenkitės nepervargti. Jei įmanoma, vakare atsisakykite abejotinų nuotykių.

Skorpionas Sukils emocijos, sentimentai. Pajusite savyje didesnį norą rūpintis tais, kurie šalia jūsų bei tais, kuriuos norėtumėte sudominti, tačiau kol kas galite nesulaukti palankaus atsako. Turėkite kantrybės.

Šaulys Gali kilti idėjų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, gyvenamosios vietos keitimu, statybomis ir panašiai. Apie tai vakare pasikalbėję su giminaičiais, draugais, galite pakeisti nuomonę.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Rytas palankus trumpoms išvykoms, asmeniniams susitikimams. Būsite linkę ieškoti kompromiso, teisingumo. Galite gauti vertingą pasiūlymą ar informaciją. Vakare itin saugokitės nemalonių situacijų.

Vandenis Orientuositės į kasdieninius darbus, buitines problemas. Regis, pasitarnaus moteriški patarimai. Aplinkinius stebinsite savo kūrybingumu, tačiau meilės reikalus lengva sukomplikuoti, ypač jei žaidžiate dvigubus žaidimus.

Žuvys Galimos išlaidos malonumams, pramogoms, vaikų poreikiams. Pravartu ieškoti naujų pajamų šaltinių, tartis, derėtis. Pasirūpinkite sveikata.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų