REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Gydytojo Ayado Harbo pacientės (nuotr. Instagram/vaizdo įr.)

Gyvenant turint nosį, kuri nepatinka, gali ne vienam sumenkinti pasitikėjimą savimi. Tačiau ne kiekvienas gali sau leisti gultis po peiliu, be to, tai gan skausminga. Dabar plastikos chirurgai siūlo alternatyvą, kurios metu odos užpildais pacientai pasiekia tokius pat rezultatus, kokie gaunami korekcinių operacijų metu.

13

Gyvenant turint nosį, kuri nepatinka, gali ne vienam sumenkinti pasitikėjimą savimi. Tačiau ne kiekvienas gali sau leisti gultis po peiliu, be to, tai gan skausminga. Dabar plastikos chirurgai siūlo alternatyvą, kurios metu odos užpildais pacientai pasiekia tokius pat rezultatus, kokie gaunami korekcinių operacijų metu.

REKLAMA

Gydytojas Ayadas Harbas sukūrė naują „trijų taškų korekciją“ (angl. 3-point Rhino), kurios metu į nosies viršų, jos tiltelį bei galiuką įleidžiami Perfectha užpildai, išlyginantys bet kokius ant nosies esančius iškylimus.

Po 40 minučių pacientai kabinetą palieka tik su dūrių vietoje esančiai paraudimais, o tai daug geriau nei dvi savaites trunkantis nosies gijimas po atliktos operacijos. Šios korekcijos kaina lygi tik 10% tikrosios plastinės nosies operacijos kainai ir klientai tesumoka 580 eurų.

Nors ši korekciją negali drastiškai pakeisti nosies formos, ji tinkama tiems, kurie tokių operacijų bijo.

Gydytojas Ayadas teigė, jog „trijų taškų korekcija“ yra naujas ir ne chirurginis būdas pasidailinti nosytei. „Ši technologija leidžia saugiausiai ir padarant mažiausiai žalos suformuoti ir patobulinti nosį.“

REKLAMA
REKLAMA

Atrodo geriau, nei pas draugę

Tabitha Nash, 23 metų mergina teigė, jog visada norėjo gražesnė nosies, tačiau bijojo plastinės operacijos. „Nuo pat jaunystės gėdijausi to, kaip atrodė mano nosis, nuotraukas, kuriose žmonės mane nufotografuodavo iš šono, visuomet ištrindavau. Net jei kiti sakydavo, jog neverta dėl to kompleksuoti, man tai vis dėl to trukdė,“ – pasakojo ji.

REKLAMA

„Kai pirmą kartą pamačiau gydytojo Ayado Harbo atliktų procedūrų rezultatus, jie atrodė tiesiog nuostabiai. Galėjai pagalvoti, jog pacientei buvo atlikta plastinė operacija. Tačiau kai sužinojau, jog tai tebuvo užpildančios injekcijos, nustebau ir iškart surinkau šio gydytojo telefono numerį. Kai susitikome konsultacijai, gydytojas elgėsi labai šiltai ir maloniai, ir nuoširdžiai paaiškino, kaip visa ši procedūra vyksta. Mano pirma injekcija turėjo įvykti po dviejų savaičių, tad dar turėjau laiko pagalvoti, ar aš tikrai to noriu. Atėjus laikui, nuomonės nepakeičiau, o pasibaigus procedūrai netikėjau, jog tai viskas. Be to, nejutau jokio skausmo,“ – sakė Tabitha.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak merginos, rezultatai ją pribloškė. Tabitha pasakojo, jog turi draugę, kuri pasidarė tikrą plastinę nosies operaciją, tačiau merginos nosis atrodė daug geriau, nei jos draugės. Ji taip pat pridūrė, kad pinigų šiai korekcijai išleido gerokai mažiau. Nepaisant to, jog užpildai yra neilgalaikiai ir laikui bėgant išnyks, mergina tikino, kad ir toliau tęs šias procedūras, kadangi jos pakeitė josios gyvenimą.

„Būdama 23 metų ir nuolat visuomenės spaudžiama atrodyti pagal visus grožio idealus, ši operacija, mano nuomone, man ir kitoms merginoms taps „kasdienė“. Laikini užpildai, kurie pakeičia nosies išvaizdą be jokių peilių, yra tiesiog nuostabūs. Tapau daug laimingesnė, o aplinkiniai net nepastebėjo, jog mano nosis pasikeitė, tačiau mano pasitikėjimas savimi išaugo,“ – teigė Tabitha.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ištiesino kreivą nosį

39 metų Bella Brooklyn taip pat lankėsi pas gydytoją Ayadą, tačiau užėjusi dėl nosies, ji ten taip pat sugrįžta ir dėl kitų procedūrų. „Gydytojo Ayado anketą aptikau Instagram socialiname tinkle. Pamačiusi, kaip atrodo visos jo pacientės, jau tą pačią dieną užsiregistravau konsultacijai. Visada norėjau pasikoreguoti nosį, tačiau plastinei operacijai pritrūko drąsos, o šie užpildai puikiai man tiko. Iš pradžių jaudinausi, tačiau po 10 minučių viskas pasikeitė. Pamačiusi rezultatus, netikėjau savo akimis. Mano nosis buvo kreiva, turėjo kuprelę, tačiau visa tai dingo. Dabar sau atrodau daug gražesnė,“ – pasakojo Bella.

Mergina taip pat pridūrė, jog ji pas plastikos chirurgus lankėsi ir dėl noro turėti didesnes lūpas. Buvęs gydytojas jas padarė šiek tiek per dideles. Pas gydytoją Ayadą dabar lankosi ir dėl lūpų. Kai kurie specialistai padarys bet ką, kad tik už tai gautų pinigų, tačiau Ayadas Harbas yra ne toks. Jis visuomet patars ir parinks tinkamą procedūrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų