REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Besiruošdamas darbui LNK šokių šou „Kviečiu šokti“ komisijoje, Aistis Mickevičius peržiūrėjo daugelio šalių šokių projektus. Geriausią įspūdį Aisčiui padarė Lenkijos televizijos šokių programa.

REKLAMA
REKLAMA

„Ten puikiai šokia aktorė Natasza Urbanska, ir šiaip labai sunku atskirti, kuris iš poros – profesionalas, kuris – žvaigždė. Daugelyje šokių projektų svarbiausias pats šokis, jis labai stiprus. Lietuvoje šokėjai savo nepatyrimą slepia po cirku, po teatro elementais. Aš laikysiuos požiūrio, kad pirmiausia porai reikia išmokti profesionalai šokti, tik paskui juokauti. Kazimiras Malevičius „Juodą kvadratą“ nutapė ne todėl, kad nemokėjo tapyti. Po ilgos karjeros tai jau buvo konceptualu“, – sako Aistis.

REKLAMA

Pirmuosiuose „Kviečiu šokti“ vakarėliuose Aistis atidžiai stebėjo pradedančiųjų šokėjų pasirodymas.

„Stengsiuosi būti objektyvus, bet dabar jau matau, kad orų mergaitė Karolina Liukaitytė bus labai stipri šokėja. Nestandartinės kompleksijos Erika Vitulskienė mane nustebino savo puikiu judesiu, Irena Starošaitė labai artistiška. Iš vyrukų – mano kolegos aktoriai turėtų gerai pasirodyti – Darius Petkevičius, Eimutis Kvoščiauskas, virtuvės šefas Ruslanas yra su didele charizma“, – pirmuosius pastebėjimus vardijo komisijos narys.

Pasak Aisčio, matyti, kad šio sezono šokėjų ir žvaigždžių komanda bus labai stipri. „Gal tuomet bus daugiau gražių šokių ir mažiau tuščių komisijos kalbų“, – nukirto „Kviečiu šokti“ komisijos narys Aistis Mickevičius ir pridūrė, kad dalyvių neprofesionalumui bus negailestingas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų