REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Septynmetė Miglė Miknevičiūtė viena ryškiausių „Lietuvos talentų. Supervaikai“ laidos dalyvių. Mergaitė sugeba groti septyniais instrumentais ir puikiai dainuoja.

Septynmetė Miglė Miknevičiūtė viena ryškiausių „Lietuvos talentų. Supervaikai“ laidos dalyvių. Mergaitė sugeba groti septyniais instrumentais ir puikiai dainuoja.

REKLAMA

Kaunietė į atrankoje pasirodė ne viena, o su savo tėčiu, grupės „Only Once“ nariu Kęstučiu Miknevičiumi. Savo šeimyninį duetą jie vadiną „Miglė ir tėtis“. Scenoje Miglė tikrai ne smuiku griežė, nors moka juo groti. Pasirodo, kad Miglė gali groti pianinu, smuiku, būgnais, ukulele, kanklėmis, gitara ir dar dainuoti. 

Mergaitė pasakojo, kad būgnais pradėjo groti iš klausos, o šis jos talentas buvo puikiai teisėjų įvertintas. 

„Turėjau pamoką su savo sese, ji pas mane būgnais groja. Miglė tiesiog lakstė aplinkui ratais. Mes mokėmės groti „Seven Nation Army“ dainą. Tada Miglė pasakė, kad dabar jos eilė. Nieko nesimokiusi prisėdo prie būgnų ir visą dainą sugrojo. Tai – būgnų talentas ir ne tik. Aš manau, kad ji gali groti bet kuo, ką jai paduosi. Taip pat ji dainuoja“, – apie savo dukrą kalbėjo Kęstutis.

REKLAMA
REKLAMA

Mergaitė instrumentais groja nuo dviejų metų: „Žinoma, tas grojimas buvo tiesiog barškinimas instrumentais, bet ji jausdavo ritmą ir muziką.“

Šio sekmadienio pirmajam „Lietuvos talentų“ finalui beruošianti Miglė jaudulio nejaučia: „Ant scenos eisime abu, stengiamės išvengti fonogramų, todėl pasirodymą atliksime gyvai su akomponavimu.“

REKLAMA

„Vasarą buvome padarę projektą, grojome su Migle ir vaizdo įrašus paviešinome socialiniuose tinkluose. Tuos įrašus pastebėjo talentų prodiuseris ir mus pakvietė sudalyvauti“, – apie pasirodymą „Lietuvos talentuose“ pasakojo Kęstutis.

Septynmetė prisipažino, kad labiausiai patinka groti būgnais, gitara ir dainuoti. Mergaitė su nekantrumu laukė savo pasirodymo ir pasakojo, kad nori laimėti projektą.

Taip pat Miglė moka griežti smuiku, tiesa, mergaitė pasakojo, kad šio talento moko ir pačią mamą. Mergaitė lanko smuiko pamokas ir kiekvieną dieną bent kelias minutes stengiasi juo pagriežti.

REKLAMA
REKLAMA

Pasiteiravus, kokia yra jos svajonė, Miglė sakė dar galvojanti apie tai. Mergaitę traukė gimnastika, tačiau jai nebebuvo laiko. Dabar Miglė lanko šachmatus, šokius, smuiko pamokas. 

Įdomi istorija – mergaitė net atsisakė lankyti chorą, nes ten dainuoja per ramias dainas. Jai patinka tik sunki muzika, todėl anksčiau scenoje ji atliko roko kūrinį. Miglė teisėjus papirko ne tik savo nuoširdumu ir mielumu, bet ir neabejotinu talentu. Visi trys teisėjai jai negailėjo pagyrų ir sakė, kad būtent tokių vaikų jie laukė šiame projekte.

Šį sekmadienio vakarą „Lietuvos talentų“ pasirodymams ruošėsi Gabriele Pareščiūtė, Kotryna Čerkauskaitė, Paulius Rimeikis, Lukrecija Šiaulytė, Motiejus Dudnikas, Perla Burneikytė, Tėja Krisiulevičiūtė ir Deimantė Gelažauskaitė, Miglė Miknevičiūtė, Julija Jevtušenkaitė, Sandra Jadeškaitė, Kristina Bujanauskaitė, Barbora Cirtautaitė.

Tiesiogiai transliuojamus finalus stebėjo virtuali palaikymo komanda – TV žiūrovai iš savo namų. Talentų palaikymo komandos galėjo tiesiogiai dalyvauti pasirodyme, o tai, kaip jie serga už savo dalyvius, matė visa Lietuva. Ypatingas technologinis sprendimas leido būnant saugiai namuose „atsidurti“ filmavimo salėje, tiesiai už projekto teisėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų