Daugelis esame įpratę mėgautis kava – stipriu espresso puodeliu, ar lengvesne su pieno puta, ir turbūt net nepagalvojome, kad yra daugybė kitokių jos panaudojimo būdų.

Tiramisu (nuotr. Organizatorių)

Tiramisu (nuotr. Organizatorių)

TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir ypatingas laidos svečias Emanuelis Ryklys pademonstruos, kad su kava galima pasigaminti įvairiausių patiekalų – ir ryžių pudingą, ir bulvių košę, ir net mėsos patiekalus.

Kavos ekspertas, kavos baro įkūrėjas ir knygos „Tebūnie kava“ autorius – Emanuelis Ryklys apie kavą žino viską. Savo žiniomis ir praktiniais patarimais jis pasidalins ir su laidos „La Maistas“ šefais bei žiūrovais.

Ryžių pudingas su kreminiu sūriu ir kava

Virtuvės šefas Tomas Rimydis šį ryžių pudingą vadina tobulu pasirinkimu. Originalus desertas  - ryžių pudingas su kreminiu sūriu ir kava. Sodrus skonis, puiki tekstūra ir ne per saldus desertas maloniai nustebins kiekvieną.

Receptą žiūrėkite:

Tiramisu dip'as

Vyliaus Blauzdavičiaus tiramisu sužavės nuo pirmojo kąsnio. Jei mėgstate tiramisu desertą, bet vis pritrūksta laiko ar atrodo sudėtinga pagaminti, šis tiramisu kremas puikiai tiks, kai norisi kažko skanaus ir greito. Ar net kai pastebite, jog ant stalo dar trūksta deserto. Šis desertas pagaminamas per 10 minučių, atrodo originaliai, o ir skonis tobulas! 

REKLAMA

Receptą žiūrėkite:

Kepti šonkauliukai su kavos nata

Dar vienas receptas su kava: puikūs, nuostabiai kvepiantys ir itin gardžiai atrodantys šonkauliukai su puikia kavos nata. Jei turite laiko, rekomenduojama kurį laiką šonkauliukus palikti pasimarinuoti gerai įtrynus su prieskoniais. Patiks visiems šonkauliukų mėgėjams, nes jų mėsytė iškepa sultinga, minkšta ir tobulo skonio.

Receptą žiūrėkite:

Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!

Nėra komentarų. Būk pirmas - komentuok!

Top Video

Farai. Ne iš kelmo spirta pardavėja tapo didvyre – lietuvės gudrybė sustabdė vagišių
DABAR RODOMA
Farai. Ne iš kelmo spirta pardavėja tapo didvyre – lietuvės gudrybė sustabdė vagišių
DABAR RODOMA
Farai. Vairuotojo elgesys pareigūnus išvertė iš koto: mašina nevažiavo, o vyras „vairavo“
DABAR RODOMA
Pasidalijo, ką mama išdarinėjo lėktuve: dukrai teliko rausti iš gėdos
DABAR RODOMA
Pamačius, kaip bandoma išvažiuoti iš automobilių aikštelės aplinkiniai susiėmė už galvų
DABAR RODOMA
Košmaras autobuse: nufilmuota, kas dėjosi viduje per siaubingą avariją
DABAR RODOMA
Internautai negali patikėti savo akimis: neatskiria, kuri yra dukra, o kuri – mama
DABAR RODOMA
Prieš srovę. Po 12 metų kartu Dianos gyvenimas virto pragaru: istorija – pamoka kiekvienam
DABAR RODOMA
Prieš srovę. Gimtadienio šventė porai virto pragaru: atėmė keturis vaikus, tarnybos reikalauja tūkstančių
DABAR RODOMA
Visi mes žmonės. Skambinas įvardijo skyrybų su Krysko priežastį: galutinis taškas padėtas tik dabar
DABAR RODOMA
Gero vakaro šou. „TV Pagalbos“ žvaigždė Navickas prisiminė, kaip saugojo Landsbergį: pas jį prie durų miegodavom
REKLAMA
Pasakė, kaip iškepti tobulus lietinius (nuotr. Organizatorių)
Savaitgalį TV3 laidos „La Maistas“ studijoje šeimininkavo vyrai – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Dominykas Bagdonas iškepė gausybę ...
Blyneliai su obuoliais ir bananais (nuotr. Organizatorių)
Šį sekmadienį TV3 laidos „La Maistas“ studijoje šeimininkaus vyrai – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Dominykas Bagdonas iškeps gausybę ...
Aušra pasakė, kaip pagaminti skaniausius cepelinus: bus minkšti ir glotnūs (nuotr. Organizatorių)
Prieš daugiau nei 100 metų Lietuva atkūrė nepriklausomybę ir ta proga „La maistas“ laida buvo skirta būtent lietuviškai virtuvei. Vasario 16-osios proga laidos viešnia tapo ...
Blynai visiems skoniams (nuotr. Organizatorių)
Šį savaitgalį TV3 laidos „La Maistas“ studijoje šeimininkaus vyrai – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Dominykas Bagdonas iškeps gausybę ...
Juodos duonos padažas (nuotr. stop kadras)
Prieš daugiau nei 100 metų Lietuva atkūrė nepriklausomybę ir ta proga „La maistas“ laida skirta būtent lietuviškai virtuvei. Vasario 16-osios proga mes nusiteikę švęsti, o tam, ...
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų