REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Liveta Kazlauskienė (nuotr. facebook.com)

Garsenybės vis dažniau su savo gerbėjais socialiniuose tinkluose pasidalija įvairiais praeities kadruose. Juose – prieš kelis dešimtmečius pozuojantys garsūs aktoriai, dainininkai, politikai ar pramogų pasaulio žvaigždės.

9

Garsenybės vis dažniau su savo gerbėjais socialiniuose tinkluose pasidalija įvairiais praeities kadruose. Juose – prieš kelis dešimtmečius pozuojantys garsūs aktoriai, dainininkai, politikai ar pramogų pasaulio žvaigždės.

REKLAMA

Taip nusprendė padaryti ir garsi šalies atlikėja Liveta Kazlauskienė.

„Čia aš – Liveta Paulauskaitė 1964m., man tik 3 mėn., pirmos Šv. Kalėdos“, – skelbė atlikėja.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Liveta Kazlauskienė šiuo metu savo gerbėjus bei draugus džiugina ne tik nuostabiomis dainomis, bet ir savo gamybos puokštėmis. 

Darbas, kuris teikia malonumą

Rodos, sutuoktiniai Liveta ir Petras Kazlauskai ant scenos visuomet jaučiasi tarsi namuose, o atliekamais kūriniais džiugina klausytojų ausis. Vis dėlto Liveta atviravo, kad anksčiau nė nebuvo pagalvojusi, kad kada nors gyvenime lips ant scenos ir turės tokią didelę gerbėjų auditoriją. 

REKLAMA
REKLAMA

Į pramogų pasaulio sferą ją įsisukti suviliojo vyras. „Į šou verslą atėjau kaip vyro vadybininkė. Šis verslas man labai patinka, aš labai myliu žmones, bet tai yra trumpas malonumas. Aš ne tik dainininkė, bet ir organizatorė. Atlieku daug buhalterinių darbų“, – pasakojo Liveta.

REKLAMA

Moteris kalbėdama apie pramogų pasaulį prisiminė, kaip tapo Petro koncertinės veiklos dalimi. Anot jos, Petro grupei subyrėjus ir likus joje jam vienam, jau tuomet buvo daugybė užsakytų pasirodymų, kuriuose žmonės norėjo matyti Petrą ne vieną, o bent dviese. Būtent todėl jis paprašė, kad Liveta taptų jo scenos partnere. Jie taip puikiai įsidainavo, kad netrukus tapo visiems puikiai žinomu duetu.

Liveta atviravo, kad koncertuodama jaučia didelį malonumą, tačiau jis išblėsta iškart, kai tik nulipa nuo scenos. Vis dėlto veikli moteris surado kitą puikų būdą, kuris teikia malonumą ištisas valandas – L. Kazlauskienė pradėjo kurti gėlių puokštes.

REKLAMA
REKLAMA

Naujas hobis

Liveta kalbėjo, kad ją nuo pat mažų dienų domino gėlės. Ji dar vaikystėje valandų valandas praleisdavo pas močiutę gėlyne. Ji grožėdavosi gėlių spalvomis, forma bei skleidžiamu kvapu. Vis dėlto tik visai neseniai ji pasinėrė į puokščių kūrimo procesą.

Atlikėja pasakojo, kad yra be proto dėkinga savo dukterėčiai Viktorijai, kuri ją supažindino su floristika. „Mano dukterėčia gyvena Airijoje, ten ji turi nuosavą verslą „Wreaths and decorations with love“. Kartu su drauge jos pardavinėja savo gamybos puokštes. Kadangi Lietuvoje dirbtinės gėlės yra kokybiškesnės bei pigesnės, nei svetur, ji manęs paprašė, kad pirkčiau gėlytes ir siųsčiau į Airiją. Mane jos taip sužavėjo, kad net pati sugalvojau pasigaminti puokštę“, – pasakojo Liveta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atlikėja tikino, kad šis naujas hobis ją labai įtraukė ir padėjo atsipalaiduoti, pabėgti nuo rutinos. „Nusipirkau visko, ko reikia, ir namuose, tik atėjusi, pradėjau daryti. Kol nepadariau 4 puokščių, tol neišlindau iš virtuvės. Petras net sakė: „Aš tave kalbinau, bet tu su manim nekalbėjai.“ Buvau taip įlindusi į darbus! Pasinėriau į kūrybinį procesą. Man taip patinka, aš atsipalaiduoju... Ten, kur menas –  viskas, aš ištirpstu erdvėje“, – sakė moteris.

Hobis taps verslu?

Liveta džiaugėsi, kad pirmaisiais savo darbais pasidalijusi socialiniuose tinkluose, sulaukė didelio susidomėjimo. Žmonės pradėjo girti jos talentą kurti puokštes bei teiravosi, ar negali įsigyti. Šis didelis susidomėjimas atlikėją paskatino mąstyti apie naują verslą. „Manau, kad kursiu verslą – lengva ranka pabandžiusi supratau, kad labai patiko. Tiesa, mano gyvenimo svajonė – dirbti su gėlėmis“, – atviravo ji.

REKLAMA

Moteris tikino, kad jos kuriamos puokštės bus išskirtinės, nes kiekvienai iš jų, ji įdeda dalelę savo širdies. „Pastebėjau, kad žmonių, kurie gamina puokštes masiškai, jos nebūna labai dailios, nes jie atsižvelgia į kiekybę, o aš kiekvienai puokštei atiduodu visą save. Mano puokštės būna pilnos bei įvairiaspalvės“, – tikino ji.

Nors Liveta ir neketina kainų daryti labai didelių, tačiau prisipažįsta, kad naudoja aukščiausios kokybės produktus, negaili lėšų puokščių aksesuarams, todėl kainos gali ir kiek išgąsdinti. „Perku kokybiškas gėles – tokias, kurios atrodo kaip tikros. Gaminau draugei gėlių puokštę, tai jos savikaina buvo apie 60 eurų. Tačiau, manau, kad čia labai gera investicija, nes gėlyčių nereikia prižiūrėti ar laistyti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų