REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tešlai reikės:

100 g sviesto;

100 g cukraus;

1 kiaušinio;

200 g miltų;

1 šaukštelio kepimo miltelių.

Tešlai reikės:

100 g sviesto;

100 g cukraus;

1 kiaušinio;

200 g miltų;

1 šaukštelio kepimo miltelių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Varškės masei reikės:

500 g varškės;

1 stiklinės cukraus;

150 g grietinės;

2 šaukštų krakmolo;

3 kiaušinių;

nutarkuotos citrinos žievelės ir 2 šaukštų citrinos sulčių.

REKLAMA

Kambario temp. sviestą labai gerai išplakame su kiaušiniu ir cukrumi. Sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla turi išeiti minkšta. Ją dedame į šaldiklį, kol darysime varškės masę.

Viename inde labai gerai išplakame kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kitame - varškę su grietine, krakmolu ir citrina. Į kiaušinių masę sudedame varškę ir išmaišome.

Tortinę formą išklojame pirmąja tešla. Supilame varškę ir kepame.

Vėliau susipjaustome bet kokių vaisių ar uogų ir išdėliojame ant atvėsusio pyrago. Viską užpilame specialia torto žele. Jos galima rasti parduotuvėse.

Gaminti paprasta: žele miltelius sumaišome su dviem šaukštais cukraus, įpilame gerą puodelį vandens. Išmaišome ir pakaitiname, kol pasidarys skaidrus ir tirštas kaip kisielius, tik neperkaitinkite. Užpilame masę ant vaisių, ji sustings per kelioliką minučių.

Dėmesio: ši masė gaminama krakmolo pagrindu, tad galima drąsiai dėti ananasus ir kivius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų