REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai vaflių ((lakštai))
  • 2 skardinės kondensuoto pieno ( su cukrumi)
  • 200 gramų sviesto
  • 200 gramų slyvų (džiovintos)
  • 200 gramų riešutų (įvairūs)
  • 80 gramų brendžio

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai vaflių ((lakštai))
  • 2 skardinės kondensuoto pieno ( su cukrumi)
  • 200 gramų sviesto
  • 200 gramų slyvų (džiovintos)
  • 200 gramų riešutų (įvairūs)
  • 80 gramų brendžio

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kondensuotą pieną įdėti į puodą su vandeniu ir virti 1,5 val.(galima naudoti kremą ,,Rududu'',nereikės virti).
  2. Slyvas susmulkinti ir užpilti brendžiu,palaikyti 2 val. kad įsigertų.
  3. Riešutus susmulkinti.
  4. Ruošti kremą:į sukamą sviestą dėti po šaukstą virto kondencuoto pieno(arba rududu),sudėti slyvas išmirkytas brendyje,susmulkintus riešutus ir viską gerai išmaišyti.
  5. Vaflių lakštus pertepti kremu(storai netepti nes gali būti per riebu).Palaikyti per naktį paslėgus. Ryte viršų aplieti šokoladu.

Autorius: Irena-anirtic

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų