REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 240 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 240 gramų cukraus
  • 120 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 4 obuolių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 240 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 240 gramų cukraus
  • 120 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 4 obuolių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite visus sausus ingredientus. Tada sudėkite sviestą ir pirštais jį įtrinkite į miltų masę. Gausis trupininė tešla. Obuolius supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
  2. Dėdami viską į kepimo formeles sluoksniuokite. Pirmiausia įdėkite tešlos, tada pjaustytų obuolių ir taip toliau, kol pabaigsite su tešla. Kepkite 175C įkaitintoje orkaitėje, kol pyragėliai paruduos. Apibarstykite cukraus pudra.

    Skanaus.

Autorius: Gražina Žlibinienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų