INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas salierų
- 2 vienetai svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 200 gramų dešros (vytinta Biovela)
- 200 gramų pieno
- šiek tiek kiaulės šoninės (Biovela)
- 2.5 litro sultinio
- šiek tiek prieskonių
- 800 gramų žiedinių kopūstų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aliejuje pakepinkite smulkintus svogūnus ir česnakus.
Į verdantį sultinį sudėkite išskaidytus žiedinius kopūstus, smulkintą salierą, dešrą, morkas, kepintas daržoves, prieskonius. Virkite apie 20 minučių. Po to suberkite sutarkuotą sūrį. Sriubą sutrinkite. Papuošimui tinka kepintos šoninės gabaliukai.
Autorius: Sabina
REKLAMA