Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės cukraus pudros
- 5 arbatiniai šaukšteliai cukraus (+ 2 šaukštai (glajui))
- 2 valgomieji šaukštai kakavos (milteliai)
- 200 gramų margarino
- 11 vienetų kiaušinių
- 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 0.5 litro pieno
- 0.5 stiklinės vandens (virintas)
- 200 gramų sviesto
- šiek tiek sviesto (formai patepti)
- 1.5 valgomojo šaukšto želatinos
- 0.5 stiklinės kokosų (drožlės)
- 100 gramų riešutų (smulkinti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 5 kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite.
Baigdami plakti suberkite 5 šaukštelius cukraus ir įmaišykite po vieną 5 kiaušinių trynius.
Maišydami berkite 5 šaukštus miltų ir kepimo miltelius.
Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite apie 20 min. 170 laipsnių temperatūroje, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos.
Kremui 5 kiaušinių trynius išsukite su 200 g sviesto, 3 šaukštais miltų ir pienu.
Visą laiką maišydami mediniu šaukštu virinkite virš mažos ugnies, kol masė sutirštės.
Tada atvėsinkite, sudėkite 1 stiklinę cukraus pudros, kokoso drožles ir smulkintus riešutus.
Gautą masę tepkite ant biskvito.
Putėsiams vandenyje ištirpinkite želatiną ir pakaitinkite.
5 kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų.
Baigdami plakti suberkite 1 stiklinę cukraus pudros, pilkite atvėsusią želatiną, maišykite ir iš karto krėskite ant kremo.
Glajui ant garų ištirpinkite 200 g margarino, berkite kakavą ir 2 šaukštus cukraus.
Viską maišykite, kol praauš.
Tada įdėkite 1 išplaktą kiaušinį.
Dar truputį pasukite ir pilkite glajų ant torto.
Tortas tikrai labai skanus!!!
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės cukraus pudros
- 5 arbatiniai šaukšteliai cukraus (+ 2 šaukštai (glajui))
- 2 valgomieji šaukštai kakavos (milteliai)
- 200 gramų margarino
- 11 vienetų kiaušinių
- 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 0.5 litro pieno
- 0.5 stiklinės vandens (virintas)
- 200 gramų sviesto
- šiek tiek sviesto (formai patepti)
- 1.5 valgomojo šaukšto želatinos
- 0.5 stiklinės kokosų (drožlės)
- 100 gramų riešutų (smulkinti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 5 kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite.
Baigdami plakti suberkite 5 šaukštelius cukraus ir įmaišykite po vieną 5 kiaušinių trynius.
Maišydami berkite 5 šaukštus miltų ir kepimo miltelius.
Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite apie 20 min. 170 laipsnių temperatūroje, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos.
Kremui 5 kiaušinių trynius išsukite su 200 g sviesto, 3 šaukštais miltų ir pienu.
Visą laiką maišydami mediniu šaukštu virinkite virš mažos ugnies, kol masė sutirštės.
Tada atvėsinkite, sudėkite 1 stiklinę cukraus pudros, kokoso drožles ir smulkintus riešutus.
Gautą masę tepkite ant biskvito.
Putėsiams vandenyje ištirpinkite želatiną ir pakaitinkite.
5 kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų.
Baigdami plakti suberkite 1 stiklinę cukraus pudros, pilkite atvėsusią želatiną, maišykite ir iš karto krėskite ant kremo.
Glajui ant garų ištirpinkite 200 g margarino, berkite kakavą ir 2 šaukštus cukraus.
Viską maišykite, kol praauš.
Tada įdėkite 1 išplaktą kiaušinį.
Dar truputį pasukite ir pilkite glajų ant torto.
Tortas tikrai labai skanus!!!
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą