REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės cukraus pudros
  • 5 arbatiniai šaukšteliai cukraus (+ 2 šaukštai (glajui))
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos (milteliai)
  • 200 gramų margarino
  • 11 vienetų kiaušinių
  • 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 0.5 litro pieno
  • 0.5 stiklinės vandens (virintas)
  • 200 gramų sviesto
  • šiek tiek sviesto (formai patepti)
  • 1.5 valgomojo šaukšto želatinos
  • 0.5 stiklinės kokosų (drožlės)
  • 100 gramų riešutų (smulkinti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 5 kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite.
    Baigdami plakti suberkite 5 šaukštelius cukraus ir įmaišykite po vieną 5 kiaušinių trynius.
    Maišydami berkite 5 šaukštus miltų ir kepimo miltelius.
    Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite apie 20 min. 170 laipsnių temperatūroje, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos.
    Kremui 5 kiaušinių trynius išsukite su 200 g sviesto, 3 šaukštais miltų ir pienu.
    Visą laiką maišydami mediniu šaukštu virinkite virš mažos ugnies, kol masė sutirštės.
    Tada atvėsinkite, sudėkite 1 stiklinę cukraus pudros, kokoso drožles ir smulkintus riešutus.
    Gautą masę tepkite ant biskvito.
    Putėsiams vandenyje ištirpinkite želatiną ir pakaitinkite.
    5 kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų.
    Baigdami plakti suberkite 1 stiklinę cukraus pudros, pilkite atvėsusią želatiną, maišykite ir iš karto krėskite ant kremo.
    Glajui ant garų ištirpinkite 200 g margarino, berkite kakavą ir 2 šaukštus cukraus.
    Viską maišykite, kol praauš.
    Tada įdėkite 1 išplaktą kiaušinį.
    Dar truputį pasukite ir pilkite glajų ant torto.
    Tortas tikrai labai skanus!!!
    Skanaus!

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės cukraus pudros
  • 5 arbatiniai šaukšteliai cukraus (+ 2 šaukštai (glajui))
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos (milteliai)
  • 200 gramų margarino
  • 11 vienetų kiaušinių
  • 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 0.5 litro pieno
  • 0.5 stiklinės vandens (virintas)
  • 200 gramų sviesto
  • šiek tiek sviesto (formai patepti)
  • 1.5 valgomojo šaukšto želatinos
  • 0.5 stiklinės kokosų (drožlės)
  • 100 gramų riešutų (smulkinti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 5 kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite.
    Baigdami plakti suberkite 5 šaukštelius cukraus ir įmaišykite po vieną 5 kiaušinių trynius.
    Maišydami berkite 5 šaukštus miltų ir kepimo miltelius.
    Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite apie 20 min. 170 laipsnių temperatūroje, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos.
    Kremui 5 kiaušinių trynius išsukite su 200 g sviesto, 3 šaukštais miltų ir pienu.
    Visą laiką maišydami mediniu šaukštu virinkite virš mažos ugnies, kol masė sutirštės.
    Tada atvėsinkite, sudėkite 1 stiklinę cukraus pudros, kokoso drožles ir smulkintus riešutus.
    Gautą masę tepkite ant biskvito.
    Putėsiams vandenyje ištirpinkite želatiną ir pakaitinkite.
    5 kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų.
    Baigdami plakti suberkite 1 stiklinę cukraus pudros, pilkite atvėsusią želatiną, maišykite ir iš karto krėskite ant kremo.
    Glajui ant garų ištirpinkite 200 g margarino, berkite kakavą ir 2 šaukštus cukraus.
    Viską maišykite, kol praauš.
    Tada įdėkite 1 išplaktą kiaušinį.
    Dar truputį pasukite ir pilkite glajų ant torto.
    Tortas tikrai labai skanus!!!
    Skanaus!

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų