REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bananų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai kukurūzų (burbuolės)
  • 4 vienetai vištos filė (krūtinėlės)
  • 100 mililitrų baltojo vyno
  • 400 gramų konservuotų pupelių (baltosios)
  • 15 vienetų kiaulės šoninės (plonai pjaustyti gabaliukai)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 300 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išlukštentus kukurūzus suberiame į kepimo skardą. Dalį pupelių sutriname šakute ir su likusiomis sveikomis suberiame skardą. Krūtinėlės viduje atsargiai įpjauname, suformuodami nedidelę kišenę, į kiekvieną kišenę išspaudžiame po pusę banano. Uždengę kišenę pabarstome vištieną druska, bei maltais pipirais. Apverčiame ir dedame ant kukurūzų ir pupelių, supilame vyną, sudedame grietinę, sviestą. Ant vištienos uždedame kiaulienos šoninės gabalėlius ir pašauname į 220 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame 35-40 min. Prieš patiekiant į stalą pabarstome žalumynais, jei reikia pasibarstome prieskoniais. Skanaus

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bananų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai kukurūzų (burbuolės)
  • 4 vienetai vištos filė (krūtinėlės)
  • 100 mililitrų baltojo vyno
  • 400 gramų konservuotų pupelių (baltosios)
  • 15 vienetų kiaulės šoninės (plonai pjaustyti gabaliukai)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 300 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išlukštentus kukurūzus suberiame į kepimo skardą. Dalį pupelių sutriname šakute ir su likusiomis sveikomis suberiame skardą. Krūtinėlės viduje atsargiai įpjauname, suformuodami nedidelę kišenę, į kiekvieną kišenę išspaudžiame po pusę banano. Uždengę kišenę pabarstome vištieną druska, bei maltais pipirais. Apverčiame ir dedame ant kukurūzų ir pupelių, supilame vyną, sudedame grietinę, sviestą. Ant vištienos uždedame kiaulienos šoninės gabalėlius ir pašauname į 220 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame 35-40 min. Prieš patiekiant į stalą pabarstome žalumynais, jei reikia pasibarstome prieskoniais. Skanaus

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų