Purūs, sotūs, be galo skanūs ir itin lengvai paruošiami bananų blynai - puikus pasirinkimas lėtiems savaitgalio pusryčiams!
REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 INGREDIENTAI:
- 300 gramų bananų (3 vnt)
 - 260 gramų kvietinių miltų
 - 180 mililitrų pieno
 - 1 vienetas kiaušinių
 - 45 gramai sviesto
 - 4 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
 - 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
 - 1 arbatinis šaukštelis cinamono
 
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpdykite sviestą ir palikite atvėsti.
 - Šakute sutrinkite bananus.
 - Giliame inde sumaišykite miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir cinamoną.
 - Atskirame inde sumaišykite kiaušinį, pieną, trintus bananus ir atvėsusį sviestą.
 - Į miltų mišinį supilkite kiaušinio, pieno ir sviesto plakinį ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Svarbu nepermaišyti, nes blynai nebus tokie purūs. Palikite tešlą pastovėti 10 minučių. Vėliau dar kartą pamaišykite.
 - Kepkite keptuvėje. Papildomų riebalų nereikia, nebent matote, kad blynai svyla prie keptuvės dugno.
 - Patiekite su griežinėliais pjaustytu bananu ir plakta grietinėle. Skanaus!
 
REKLAMA
 
  
