INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 200 gramų kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės pieno
- šiek tiek ledų (vaniliniai)
- šiek tiek druskos
- 125 gramai sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 125 gramai cukraus
- šiek tiek obuolių
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą iki purumo išsukti su cukrumi, įdėti vanilinio cukraus, maišant įmušti kiaušinius, suberti sijotus miltus, kepimo miltelius, dėti truputį druskos, pilti pieno ir labai gerai išmaišyti.
Kepimo indą ištepti sviestu ir supilti tešlą.
Nulupti obuolius, išimti sėklas, tada padalinti kiekvieną obuolį į 4 dalis, įpjauti ir "susmeigti" juos į tešlą.
Kepti įkaitintoje iki 180°C orkaitėje ir kepti 40 - 45 minutes.
Dar šiltą pyragą valgyti su vaniliniais ledais.
Skanaus!!!
Autorius: Liucija
REKLAMA