INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 4 vienetai obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 250 gramų varškės
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
- 100 gramų sviesto
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su cukrumi.
Išplakite kiaušinį su ištirpintu sviestu. Įmaišykite aliejų ir miltus.
Į šią masė įmaišykite pertrintą varškę.
Į kepimo formą, išteptą sviestu, įdėkite 2-3 šaukštus tešlos ir išlyginkite paviršių. Ant tešlos sudėkite obuolių kubelius ir ant viršaus supilkite likusią tešlą.
Kepkite 200° C orkaitėje 30 minučių.
Autorius: Svetlana
REKLAMA