Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 vienetai obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (patarčiau malsenos ekstra rupius)
- 100 mililitrų rūgpienio
- 200 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas grietinės (30%)
- 2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių (trijų grūdų)
- 3 valgomieji šaukštai kukurūzų kruopų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakti naudojant mikserį iki standžių putų, sukrėsti miltus bei kukurūzų kruopas, paplakti. Įpilamas kefyras bei trijų grudų dribsniai, sutrinta varškė, gietinė ir cukrus, viską gerai išplakame. Įberiame žiupsnelį druskos bei supilame aliejų viską dar karta išplakame.
Obuoliai nuplaunami, nulupama žievelė, supjaustomi griežinėliais ir sudedami į skardą, kad neliktų tarpų. Ant taip išdėliotų obuolių pilame varškės apkepo mąsę. Prieš tai forma ištepama riebalais. Kepama orkaitėje.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 vienetai obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (patarčiau malsenos ekstra rupius)
- 100 mililitrų rūgpienio
- 200 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas grietinės (30%)
- 2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių (trijų grūdų)
- 3 valgomieji šaukštai kukurūzų kruopų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakti naudojant mikserį iki standžių putų, sukrėsti miltus bei kukurūzų kruopas, paplakti. Įpilamas kefyras bei trijų grudų dribsniai, sutrinta varškė, gietinė ir cukrus, viską gerai išplakame. Įberiame žiupsnelį druskos bei supilame aliejų viską dar karta išplakame.
Obuoliai nuplaunami, nulupama žievelė, supjaustomi griežinėliais ir sudedami į skardą, kad neliktų tarpų. Ant taip išdėliotų obuolių pilame varškės apkepo mąsę. Prieš tai forma ištepama riebalais. Kepama orkaitėje.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą