Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas krapų
- 1 valgomasis šaukštas petražolių
- 1 vienetas rozmarino (šakelės)
- 3 vienetai svogūnų
- 250 mililitrų majonezo
- 1.5 kilogramo kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę supjaustome norimo dydžio ir storio kepsniais.
Į majonezą įmaišome smulkintus svogūnus, petražoles, krapus, rozmariną ir šiame majonezo marinate apvoliojame kepsnius. Marinuojame apie 12 valandų.
Prieš kepant kepsnius apibarstome druska ir šviežiai maltais pipirais.
Kepame virš karštų žarijų.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas krapų
- 1 valgomasis šaukštas petražolių
- 1 vienetas rozmarino (šakelės)
- 3 vienetai svogūnų
- 250 mililitrų majonezo
- 1.5 kilogramo kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę supjaustome norimo dydžio ir storio kepsniais.
Į majonezą įmaišome smulkintus svogūnus, petražoles, krapus, rozmariną ir šiame majonezo marinate apvoliojame kepsnius. Marinuojame apie 12 valandų.
Prieš kepant kepsnius apibarstome druska ir šviežiai maltais pipirais.
Kepame virš karštų žarijų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą