INGREDIENTAI:
  -   1   česnakų 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (smulkinti) 
  -   2 vienetai   morkų (didesnės) 
  -   1 vienetas   paprikų 
  -   3 vienetai   pomidorų pastos 
  -   1 vienetas   svogūnų 
  -   70 gramų   svogūnų (laiškai) 
  -   400 gramų   spagečių (makaronai) 
  -   300 gramų   sūris 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   3 valgomieji šaukštai   aliejaus 
  -   šiek tiek   prieskonių (tinka vištienos) 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Sutarkuojame morkas ir sūrį burokine tarka. Nedideliais kubeliais supjaustome svogūną, svogūnų laiškus, papriką, stambiau pjaustome pomidorą. Susmulkiname česnaką. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi paeiliui dedame daržoves: pirma morkas, joms šiek tiek apkepus (apie 3-4 min.) sudedame svogūnus, smulkintą česnaką, tada papriką ir galiausiai pomidorus. Daržovės pasūdome, pabarstome prieskoniais ir pipirais. 
 Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame spageti makaronus (į vandenį kuriame verda makaronai reikia įpilti truputį aliejaus, kad makaronai nesuliptų). Išvirus makaronams, nupilame vandenį, kuriame jie virė, ir perplauname šaltu vandeniu, kad nesuliptų. 
 Į didelį dubenį dedame sluoksniais makaronus, daržoves ir sūrį. Galų gale viską išmaišome, kad daržovės ir sūris tolygiai pasiskirstytų. Viską gausiai pabarstome sūriu ir svogūnų laiškais. Kepame mikrobangėje apie 3-5 min., kol išsilydys sūris.   
    Autorius: Ingrida 
     REKLAMA