REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek kiaulės šoninės (spirgučiai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutarkuojame bulves, įtarkuojame svogūną.
Pakepiname spirgučius keptuvėje, į keptuvę supilame pieną ir viską pakaitiname.
Į sutarkuotas bulves supilame pieną su spirgučiais, įberiame druskos, pipirų ir viska gerai išmaišome.
Į kepimo skardą įpilame aliejaus ir supilame bulvių masę.
Kepame apie 1 val.-1val. 20 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek kiaulės šoninės (spirgučiai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutarkuojame bulves, įtarkuojame svogūną.
Pakepiname spirgučius keptuvėje, į keptuvę supilame pieną ir viską pakaitiname.
Į sutarkuotas bulves supilame pieną su spirgučiais, įberiame druskos, pipirų ir viska gerai išmaišome.
Į kepimo skardą įpilame aliejaus ir supilame bulvių masę.
Kepame apie 1 val.-1val. 20 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą