• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek kiaulės šoninės (spirgučiai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutarkuojame bulves, įtarkuojame svogūną.
    Pakepiname spirgučius keptuvėje, į keptuvę supilame pieną ir viską pakaitiname.
    Į sutarkuotas bulves supilame pieną su spirgučiais, įberiame druskos, pipirų ir viska gerai išmaišome.
    Į kepimo skardą įpilame aliejaus ir supilame bulvių masę.
    Kepame apie 1 val.-1val. 20 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Gabija

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek kiaulės šoninės (spirgučiai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutarkuojame bulves, įtarkuojame svogūną.
    Pakepiname spirgučius keptuvėje, į keptuvę supilame pieną ir viską pakaitiname.
    Į sutarkuotas bulves supilame pieną su spirgučiais, įberiame druskos, pipirų ir viska gerai išmaišome.
    Į kepimo skardą įpilame aliejaus ir supilame bulvių masę.
    Kepame apie 1 val.-1val. 20 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Gabija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų