REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 kilogramai kopūstų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 1 kilogramas morkų
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 0.5 litro pomidorų padažo
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 500 mililitrų aliejaus
  • 2 kilogramai grybų (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstus supjaustyti ir patroškinti su trupučiu aliejaus, morkas sutarkuoti ir pakepti aliejuje, svogūnus supjaustyti ir pakepti aliejuje, grybus pakepti aliejuje. Visas daržoves dėti į puodą, sudėti grybus, pilti pomidorų padažą, sudėti lauro lapus, juoduosius pipirus, druską. Viską sumaišyti kaitinti 10 minučių, masę sukrėsti į stiklainius ir pasterizuoti 20 minučių. Laikyti šaltai.

Autorius: Rasa R.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 kilogramai kopūstų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 1 kilogramas morkų
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 0.5 litro pomidorų padažo
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 500 mililitrų aliejaus
  • 2 kilogramai grybų (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstus supjaustyti ir patroškinti su trupučiu aliejaus, morkas sutarkuoti ir pakepti aliejuje, svogūnus supjaustyti ir pakepti aliejuje, grybus pakepti aliejuje. Visas daržoves dėti į puodą, sudėti grybus, pilti pomidorų padažą, sudėti lauro lapus, juoduosius pipirus, druską. Viską sumaišyti kaitinti 10 minučių, masę sukrėsti į stiklainius ir pasterizuoti 20 minučių. Laikyti šaltai.

Autorius: Rasa R.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų