Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 kilogramai kopūstų
- 3 vienetai laurų lapų (lapai)
- 1 kilogramas morkų
- 1 kilogramas svogūnų
- 0.5 litro pomidorų padažo
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 500 mililitrų aliejaus
- 2 kilogramai grybų (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstus supjaustyti ir patroškinti su trupučiu aliejaus, morkas sutarkuoti ir pakepti aliejuje, svogūnus supjaustyti ir pakepti aliejuje, grybus pakepti aliejuje. Visas daržoves dėti į puodą, sudėti grybus, pilti pomidorų padažą, sudėti lauro lapus, juoduosius pipirus, druską. Viską sumaišyti kaitinti 10 minučių, masę sukrėsti į stiklainius ir pasterizuoti 20 minučių. Laikyti šaltai.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 kilogramai kopūstų
- 3 vienetai laurų lapų (lapai)
- 1 kilogramas morkų
- 1 kilogramas svogūnų
- 0.5 litro pomidorų padažo
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 500 mililitrų aliejaus
- 2 kilogramai grybų (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstus supjaustyti ir patroškinti su trupučiu aliejaus, morkas sutarkuoti ir pakepti aliejuje, svogūnus supjaustyti ir pakepti aliejuje, grybus pakepti aliejuje. Visas daržoves dėti į puodą, sudėti grybus, pilti pomidorų padažą, sudėti lauro lapus, juoduosius pipirus, druską. Viską sumaišyti kaitinti 10 minučių, masę sukrėsti į stiklainius ir pasterizuoti 20 minučių. Laikyti šaltai.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą