REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 200 mililitrų vandens
  • šiek tiek kiaulės šoninės (spirgučiai)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui bulves nulupame, sutarkuojame ir tarkius nusunkiame.
    Į juos dedame druską, pipirus ir spirgučius.
    Tada darome koldūnų masę. Ją suminkome iš kiaušinių, vandens ir miltų.
    Tada iškočiojame ir formuojame koldūnus.
    Į vidų dedame paruoštą įdarą.
    Verdame pasūdytame vandenyje apie 30 minučių.
    Valgome su spirgučiais ir grietine.
    Skanaus!

Autorius: Deimantė

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 200 mililitrų vandens
  • šiek tiek kiaulės šoninės (spirgučiai)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui bulves nulupame, sutarkuojame ir tarkius nusunkiame.
    Į juos dedame druską, pipirus ir spirgučius.
    Tada darome koldūnų masę. Ją suminkome iš kiaušinių, vandens ir miltų.
    Tada iškočiojame ir formuojame koldūnus.
    Į vidų dedame paruoštą įdarą.
    Verdame pasūdytame vandenyje apie 30 minučių.
    Valgome su spirgučiais ir grietine.
    Skanaus!

Autorius: Deimantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų