• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 340 gramų kvietinių miltų
  • 400 gramų pieno (kokoso)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 100 gramų sviesto (ištirpintas)
  • 2 valgomieji šaukštai kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaunasi 14 vaflių.
    Kokoso pieną pašildome vandens vonelėje ir sumaišome su sviestu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska bei kiaušiniais.
    Tuomet suberiame su kepimo milteliais bei kokoso drožlėmis sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą.
    Dedame šaukštu tešlą į vaflinę ir kepame vaflius.
    Iškeptus vaflius sudedame ant kepimo popieriaus lapelių.
    Patiekiame su medumi arba mėgstama uogiene.
    Gero apetito!

Autorius: Vitalija

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 340 gramų kvietinių miltų
  • 400 gramų pieno (kokoso)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 100 gramų sviesto (ištirpintas)
  • 2 valgomieji šaukštai kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaunasi 14 vaflių.
    Kokoso pieną pašildome vandens vonelėje ir sumaišome su sviestu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska bei kiaušiniais.
    Tuomet suberiame su kepimo milteliais bei kokoso drožlėmis sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą.
    Dedame šaukštu tešlą į vaflinę ir kepame vaflius.
    Iškeptus vaflius sudedame ant kepimo popieriaus lapelių.
    Patiekiame su medumi arba mėgstama uogiene.
    Gero apetito!

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų