REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 2.5 valgomojo šaukšto sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 600 gramų aguročių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų